KAD VAM SLEDEĆI PUT NA KASI PREBRZO SKENIRAJU NAMIRNICE, SAMO URADITE OVO! Muškarac otkrio GENIJALAN TRIK (VIDEO)
Prodavnica, Foto: Printscreen/RTS

REŠIĆE VAS MUKE

KAD VAM SLEDEĆI PUT NA KASI PREBRZO SKENIRAJU NAMIRNICE, SAMO URADITE OVO! Muškarac otkrio GENIJALAN TRIK (VIDEO)

Na ovaj trik ne računa nijedna kasirka

Objavljeno:

Verovatno vam je poznata situacija na kasi, kada zaposleni prebrzo skenira vaše artikle, a vi nemate vremena da ih odložite. Došao je red na drugu osobu, a vi još uvek pripremate namirnice? Jednom čoveku je bilo dosta ovoga, pa je smislio trik da to spreči.

Objavio je video na TikTok-u koji pokazuje kako usporava proces skeniranja šireći svoje namirnice umesto da ih sve stavlja u jednu gomilu.

„Jedan savet koji će vam pomoći: Raširite ono što kupujete da biste imali vremena da ga upakujete“, kaže on u videu koji je prikupio nekoliko stotina hiljada pregleda.

Mnogi su rekli da će ovaj trik isprobati već sledeći put kada budu u prodavnici, ali ima i onih koji smatraju da je nepotreban jer im se, kako kažu, dopada brzina kasirki koje su se takođe oglasile.

"Ljudi misle da će ovo uspeti, ali neće – samo ćemo skenirati brže“, napisala je jedna osoba, dok je druga rekla da bi ih supervizor mogao upozoriti ako nisu dovoljno brzi:

"Ja sam kasirka i mogu da vam kažem da me prozivaju ukoliko nisam dovoljno brza."

Neki čak tvrde da mogu dobiti otkaz zbog sporog skeniranja, pa imajte to na umu kada sledeći put budete nervozno stajali na kasi.

Bonus video:

03:07

Haos u prodavnici na Karaburmi

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.