STIŽE DODATNA POMOĆ ZA OVE PENZIONERE: Danas je počela PODELA
Penzioneri, Foto: beta dragan gojić

PENZIONERI

STIŽE DODATNA POMOĆ ZA OVE PENZIONERE: Danas je počela PODELA

Kako bi se pomoglo penzionerima, PIO fond je raspisao novi oblik društvenog standarda

Objavljeno: 15:59h

Društvo intelektualaca braće Tan zajedno sa Civilnim centrom u Spomen kući Tan organizovalo je podelu paketa pomoći penzionerima sa malim primanjima iz Bečeja, objavio je TV Bečej.

Sredstva za nabavku paketa pomoći penzionerima sa teritorije opštine Bečej opredeljena su u okviru projekta „Činija ljubavi“, kada su početkom decembra podeljeni topli obroci porodicama sa decom koji su u stanju socijalne potrebe i zaposlenima u hitnoj pomoći. Projekat je podržao Pokrajinski sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice.

Inače, kako bi se pomoglo penzionerima koji imaju najmanja primanja ili su najugroženiji u Srbiji, PIO fond je raspisao novi oblik društvenog standarda korisnika penzija – solidarnu pomoć.

1 / 6 Foto: Beta/Dragan Gojić

Pored različitih vidova pomoći, poput pogodnosti za korisnike penzionerskih kartica Fonda ili plaćenih odmora u banjama, uvedena je i solidarna pomoć koja predstavlja tipizirane pakete.

Neki su već podelili pakete, a očekuje se da ih ostale podele u narednim danima - do Nove godine.

Bonus video:

02:58

ŠVAJCARSKI MODEL RASTA PENZIJA NIJE NI DOBRO, NI VELIKO! Stručnjaci otkrili: Evo kakav će STANDARD STANOVNIŠTVA BITI U OVOJ GODINI

(Espreso / A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.