STIGLO JE HITNO OBAVEŠTENJE IZ PIO FONDA: Ovo je važno za sve penzionere
Penzioneri, Foto: Beta / Dragan Gojić, Nenad Kostić

PENZIONERI

STIGLO JE HITNO OBAVEŠTENJE IZ PIO FONDA: Ovo je važno za sve penzionere

Penzionersku karticu možete lično preuzeti u filijali ili drugoj organizacionoj jedinici Fonda

Objavljeno:

Povodom žalbi koje su u fondu PIO dobili od korisnika da dobijaju telefonske pozive sa nepoznatih brojeva u kojima ih nepoznata lica upućuju gde treba da preuzmu svoje penzionerske kartice, skrećemo pažnju korisnicima da Fond PIO ne poziva korisnike na ovaj način i da je u pitanju pokušaj prevare penzionera i njihovo dovođenje u zabludu.

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje podseća korisnike koji su podneli prijavu za Penzionersku karticu da svoju karticu mogu lično da preuzmu u filijali ili drugoj organizacionoj jedinici Fonda ili jedinici lokalne samouprave navedenoj u obaveštenju koje dobiju putem poruke na mobilnom telefonu ili u mejlu. Podelu penzionerskih kartica vrše isključivo ovlašćena lica Fonda.

1 / 5 Foto: Beta/Dragan Gojić

Radi brže i efikasnije podele kartica i kraćeg vremena čekanja, produženo je radno vreme filijala Fonda PIO i kartice se mogu preuzeti i u dodatnim terminima, radnim danima od 15 do 18 časova, kao i subotom od 7 do 12 sati.

Molimo korisnike da budu oprezni i da zanemare pozive koje im upućuju nepoznata lica predstavljajući se u ime Fonda i pokušavajući da ih prevare u vezi sa podizanjem njihovih penzionerskih kartica.

Bonus video:

00:50

Najstariji Novosađani penzionerske kartice će moći da se koriste u skoro svim trgovinskim lancima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.