Akcije Amazona porasle preko 70% ove godine!
Foto: Promo

promo

Akcije Amazona porasle preko 70% ove godine!

Ovo je još jedna uspešna godina za Amazon, a cena akcija je skočila preko 70%

Objavljeno:

Crni petak – 24. novembar obeležava prvi zvanični dan praznične prodaje. Prošle godine Amazon je ostvario prodaju od rekordnih 9,12 milijardi dolara na taj dan. U stvari, prodaja na Amazonu čini 21% ukupne prodaje na Crni petak. Prodaja se nastavlja tokom vikenda, uključujući Sajber ponedeljak (27. novembar). Amazon je prošle godine zabeležio prodaju od 11,3 milijarde dolara na Sajber ponedeljak, a kompanija očekuje da će taj broj premašiti ove godine.

KapitalRS, za sve koji su zainteresovani da nauče kako da trguju cenom akcija Amazona putem interneta (takozvani finansijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili jednostavno žele da prošire svoje znanje, pripremio je besplatni vodič “Kako trgovati cenom akcija”. Vodič je prilagođen svim nivoima znanja i možete ga preuzeti preko linka ispod.

Besplatni vodič “Kako trgovati cenom akcija” preuzmite ovde.

Ovo je još jedna uspešna godina za Amazon, a cena akcija je skočila preko 70%. Cena akcija kompanije je porasla za 22,7% samo u proteklih mesec dana, jer trgovci pokušavaju maksimalno da iskoriste popuste pre početka sezone kupovine. Novembar je tradicionalno najbolji mesec za rast cena akcija, a novembar i decembar je najbolji dvomesečni period u godini.

Investicione banke ostaju optimistične u pogledu Amazona, Barclays cilja na 190 dolara, dok Wedbush očekuje da će cena akcija Amazona porasti na 180 dolara.

Besplatni vodič “Kako trgovati cenom akcija” preuzmite ovde.

Izvori:CNBC, TechCrunch, MarketWatch

Ovaj tekst je pripremljen i odobren od strane investicionog savetnika, Svetislava Milutinovića, zaposlenog u Kapital RS Inc. a.d. Beograd, Severni bulevar 6, investicionog društva pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.