UZ UVEĆANU PLATU BIĆE ISPLAĆENA I RAZLIKA PLATE ZA OKTOBAR: Sve o novom KOLEKTIVNOM UGOVORU zaposlenih u Pošti!
Pošta, Foto: Rina

DIREKTOR POŠTE SA PREDSTAVNICIMA SINDIKATA

UZ UVEĆANU PLATU BIĆE ISPLAĆENA I RAZLIKA PLATE ZA OKTOBAR: Sve o novom KOLEKTIVNOM UGOVORU zaposlenih u Pošti!

Danas je JP „Pošta Srbije“ iz sopstvenih sredstava, bez zaduživanja, u roku uplatila u budžet Republike Srbije deo ostvarene dobiti iz 2022. godine

Objavljeno:

Na današnjem sastanku predstavnika Sindikata PTT Srbije i Sindikata Radnik sa direktorom Pošte Srbije Zoranom Đorđevićem u prisustvu direktorke Funkcije upravljanja kadrovima Danijele Rajković, razgovarano je o potpisivanju novog kolektivnog ugovora za Preduzeće, koji je u skladu sa sporazumom ranije potpisanim u Vladi Republike Srbije.

Dogovoreno je da uz konačan obračun plate za novembar, koja će biti uvećana u skladu sa novim kolektivnim ugovorom, bude isplaćena i razlika plate za oktobar mesec, što se očekuje 15. decembra.

Takođe, uz putne troškove za novembar mesec biće obračunata i razlika putnih troškova za oktobar, koji se načelno isplaćuju pre konačnog obračuna plate.

Pošta
Poštafoto: Stefan Jokić

Danas je JP „Pošta Srbije“ iz sopstvenih sredstava, bez zaduživanja, u roku uplatila u budžet Republike Srbije deo ostvarene dobiti iz 2022. godine u iznosu od 1,224 milijarde dinara i time opravdala rangiranje od strane APR-a i mnogih drugih ekonomskih institucija u uspešno javno preduzeće.

Bonus video:

04:08

NEMOGUĆE JE DA PENZIONERI PLATE UKOLIKO NE DOBIJU RAČUN! Advokat o štrajku zaposlenih u pošti: Ako kasni račun nije naša krivica

(Espreso/Kurir.rs/Pošta Srbije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.