AKO NISTE STIGLI DA PLATITE GAS, OBRATITE PAŽNJU NA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Tiče se računa i "KAZNENIH" kamata
Gasovod, Foto: Printscreen/RTS

računi

AKO NISTE STIGLI DA PLATITE GAS, OBRATITE PAŽNJU NA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Tiče se računa i "KAZNENIH" kamata

Zbog kasnijeg pristizanja računa, Srbijagas neće uračunavati "kaznene kamate"

Objavljeno:

JP "Srbijagas" neće obračunavati zateznu kamatu na oktobarske račune koji u novembru pristižu na kućne adrese korisnika, potvrđeno je portalu N1 u ovom javnom preduzeću.

Zbog obustave rada u Pošti Srbije, koja je trajala od 24. oktobra do 23. novembra, računi za komunalne usluge sporije su pristizali u poštanske sandučiće korisnika.

JP Srbijagas je za portal N1 naveo da neće biti zaračunavanja „kaznene“ kamate za kašnjenje u plaćanju računa za potrošnju u oktobru mesecu, dok je Elektroprivreda Srbije saopštila da je produžila rok za plaćanje računa na 30. novembar.

Gasovod
Gasovodfoto: Printscreen/RTS

Podsetimo, prvo se saopštenjem oglasilo Javno komunalno preduzeće „Infostan tehnologije“, koji je 13. novembra poručilo da je produžen rok za ostvarivanje popusta u slučaju plaćanja računa na vreme do 30. novembra.

U utorak, 23. novembra Elektroprivreda Srbije (EPS) je saopštila da je produžila rok dospeća računa za električnu energiju za domaćinstva za oktobar 2023. godine do 30. novembra.

Bonus video:

02:33

PAPRENI RAČUNI ZA STRUJU SU REZULTAT SISTEMSKE GREŠKE ILI MULJAŽE Gavrilović: Više od 40 odsto prigovora građana je OSNOVANO!

(Espreso/ N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.