OVI GRAĐANI SRBIJE DANAS DOBIJAJU NOVAC: Jedna stvar je KLJUČNA kako ne biste ostali bez para
Šalter, Foto: Beta / Ljiljana Stupar

NZS

OVI GRAĐANI SRBIJE DANAS DOBIJAJU NOVAC: Jedna stvar je KLJUČNA kako ne biste ostali bez para

Da biste podneli zahtev za novčanu naknadu, uslov je da ste prethodno prijavljeni na evidenciju nezaposlenih u Nacionalnoj službi za zapošljavanje

Objavljeno:

Na račune nezaposlenih koji su prijavljeni na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje danas će leći novac na ime novčane naknade. Banka Poštanska štedionica isplaćuje ovu prinadležnost nezaposlenim za oktobar 2023. godine, dok će privremenu novčanu naknadu za oktobar za one koji žive na i izvan teritorije Кosova i Metohije, isplatiti sutra 22.novembra.

Da podsetimo, da biste podneli zahtev za novčanu naknadu, uslov je da ste prethodno prijavljeni na evidenciju nezaposlenih u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Ukoliko se niste već prijavili redovnim putem, a želite elektronski da podnesete zahtev, potrebno je da se prvo prijavite na evidenciju.

1 / 4 Foto: Profimedia

Posle toga možete da nastavite online prijavu tako što ćete popuniti obrazac zahteva za ostvarivanje prava na novčanu naknadu, koji se može preuzeti sa sajta NSZ.

Ovaj formular može da se popuni na računaru i snimi, tada se ne potpisuje, ali se unose svi podaci ili može da se odštampa, popuni, skenira ili fotografiše i i sa svim potrebnim dokazima pošalje na mejl adresu nadležne filijale.

Bonus video:

29:52

USIJANJE DANA - 17.12.2020. - MILAN KRKOBABIĆ - Koliko penzionerima znači pomoć države?

(Espreso/kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.