SVI RADNICI POŠTE ĆE DOBITI PO 20.000 DINARA, ALI POSTOJI JEDAN USLOV! Usvojena odluka na sednici Vlade
Pošta srbije, Foto: Stefan Jokić

usvojeno

SVI RADNICI POŠTE ĆE DOBITI PO 20.000 DINARA, ALI POSTOJI JEDAN USLOV! Usvojena odluka na sednici Vlade

Najnoviji podaci pokazuju da se ogromna većina radnika Pošte Srbije vratila na posao na čitavoj teritoriji zemlje

Objavljeno:

Vlada Srbije usvojila je zaključak o isplati 20.000 dinara pomoći svim radnicima Pošte Srbije, izuzev rukovodstva. To je dogovoreno u sporazumu koji su sindikati poštanskih radnika potpisali sa premijerkom Anom Brnabić prošle nedelje.

Kako se nezvanično saznaje, ova pomoć biće isplaćena svima onima koji su se vratili na posao i do danas preuzeli svoje radne obaveze. Isplata ove pomoći, prema sporazumu, biće do subote 25. novembra.

Najnoviji podaci pokazuju da se ogromna većina radnika Pošte Srbije vratila na posao na čitavoj teritoriji zemlje, te tako i velika većina radnika do subote može očekivati pomoć od 20.000 dinara.

Pošta Srbije
Pošta Srbijefoto: news, Nemanja Pančić

Podsećamo, prethodne nedelje su rukovodioci obustave rada pretili radnicima i rukovodiocima pošta da će „pasti krv“ ukoliko filijale pošte budu proradile, dok su neki drugi vređali kolege, novinare i predsednicu Vlade na najgnusnije načine. Neki od njih su isti dan pozivali da se podrži lista Srbija protiv nasilja na predstojećim izborima. Mnogi radnici pošte nakon toga su shvatili da su bili izmanipulisani i već istog dana su se vratili na posao.

Bonus video:

05:51

Dogovor je postignut, poštar Mitrović je političar koji poziva na izbore

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.