PENZIONERI, NE ZABORAVITE DA SE PRIJAVITE: Važni datumi za OVU GRUPU su 28. i 29. novembar
Penzioneri, Foto: Ana Paunković

PIO FOND

PENZIONERI, NE ZABORAVITE DA SE PRIJAVITE: Važni datumi za OVU GRUPU su 28. i 29. novembar

Prilikom dolaska penzioneri treba da ponesu lična dokumenta i svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem

Objavljeno:

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje saopštio je danas da će međunarodni dani razgovora sa hrvatskim fondom penzionera biti održani 28. novembra u Sremskoj Mitrovici i 29. novembra u Beogradu.

Razgovori se odnose na osiguranike koji imaju staž osiguranja navršen u Srbiji i Hrvatskoj i korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja, ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju.

Na ovim razgovorima će savetodavci iz hrvatskog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i RF PIO Srbije pružiti besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja, primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Hrvatske.

1 / 8 Foto: Beta / Dragan Gojić, Nenad Kostić

Međunarodni dani razgovora sa Hrvatskom biće održani vaju 28. novembra u Sremskoj Mitrovici, od 9 do 13.00 časova (prostorije RF PIO Filijala u Sremskoj Mitrovici, Svetog Dimitrija 4) i 29. novembra u Beogradu, od 9 do 13.00 časova (Pariska 9).

Svi zainteresovani obavezno treba da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745.

Prilikom dolaska penzioneri treba da ponesu lična dokumenta i svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem, saopštio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Bonus video:

04:08

NEMOGUĆE JE DA PENZIONERI PLATE UKOLIKO NE DOBIJU RAČUN! Advokat o štrajku zaposlenih u pošti: Ako kasni račun nije naša krivica

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.