ROK ZA IZMIRENJE OVE OBAVEZE JE 14. NOVEMBAR: Važno obaveštenje za sve građane Srbije
Šalter, Foto: Beta/Nenad Petrović, Filip Plavčić

ne zaboravite

ROK ZA IZMIRENJE OVE OBAVEZE JE 14. NOVEMBAR: Važno obaveštenje za sve građane Srbije

Porez na imovinu fizičkih lica može se platiti i skeniranjem NBS IPS QR koda

Objavljeno:

Poslednja, četvrta rata poreza na imovinu fizičkih lica za ovu godinu dospeva na naplatu 14. novembra, a porez može da se plati Dina karticom bez provizije na šalterima Uprave za trezor Ministarstva finansija, saopštila je Narodna banka Srbije (NBS).

Ovom karticom se, dodaju iz Narodne banke, bez provizije na šalterima Uprave za trezor može platiti i porez na dohodak građana, zatim na promet motornih vozila, dohodak građana na prihod od poljoprivrede i šumarstva i doprinosi za obavezno socijalno osiguranje poljoprivrednika.

Pare, Šalter
foto: Zorana Jevtić

Dinom se na šalterima te uprave uz niske provizije mogu platiti i računi za struju, računi javnih komunalnih preduzeća kao što su „Infostan tehnologije”, „Informatika” u Novom Sadu, Telekom i slično.

Porez na imovinu fizičkih lica može se platiti i skeniranjem NBS IPS QR koda s rešenja na kojima je pripremljen ovaj kod i korišćenjem mobilne aplikacije banke u kojoj klijenti imaju račun.

Bonus video:

01:27

SAMO U OVOM SLUČAJU MOŽETE IZBEĆI POREZ Simić analizira: Zašto mladić koji čuva napuštene životinje plaća PDV za donacije?

(Espreso/24sedam/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.