VAŽNA VEST IZ EPS-A: Tiče se PLAĆANJA RAČUNA, od sutra sledi NOVINA!
EPS, Foto: Stefan Jokić

obratite pažnju!

VAŽNA VEST IZ EPS-A: Tiče se PLAĆANJA RAČUNA, od sutra sledi NOVINA!

U narednoj fazi digitalizacije, koja je planirana za početak 2024. godine, EPS će aktivirati i mobilnu aplikaciju Uvid u račun

Objavljeno:

Elektroprivreda Srbije (EPS) objavila je danas da će domaćinstva i mali kupci električne energije na garantovanom snabdevanju od sutra na sajtu EPS-a moći će da koriste novi portal za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje – Uvid u račun.Kako je istaknuto, pokretanjem novog, savremenog i efikasnog elektronskog servisa EPS unapređuje poslovanje, razvija nove usluge i pobolјšava kvalitet postojećih servisa za kupce električne energije.

Domaćinstva i mali kupci sada će imati brz i jednostavan pristup e-računu odmah po formiranju mesečnog zaduženja, pre štampanja i distribucije uobičajenom poštom, navedeno je u saopštenju.

Precizirano je da dodatne funkcije portala omogućavaju uvid u arhivu računa i uplata iz prethodne tri godine, kao i detalјan pregled potrošnje po zonama i tarifama.

EPS, Oglas, Prodaja polovnih automobila
foto: Stefan Jokić

Iz EPS-a su naglasili da će korišćenje portala biće jednostavno, kao i proces registracije i prijave.

Korisnici portala će moći bezbedno i brzo elektronski da plate račun bez odlaska u poslovnice platnih institucija i to putem sistema za instant plaćanja (IPS Skeniraj) i platnim karticama Dina, Visa i MasterCard.

Novina je i da će korisnici portala preko jednog naloga moći da pregledaju i elektronski plate račune za više mernih mesta u različitim regionalnim područjima Srbije.

Aktiviranjem jedinstvenog portala sa radom će prestati dosadašnji regionalni portali, a njihovi korisnici će registracijom na novi portal dobiti pristup tehnički unapređenoj verziji sa novim korisničkim funkcijama.

Do kraja godine, biće dostupna i mogućnost podnošenja prigovora na račun, odnosno reklamacije.

U narednoj fazi digitalizacije, koja je planirana za početak 2024. godine, EPS će aktivirati i mobilnu aplikaciju Uvid u račun.

Bonus video:

00:59

EPS POSLAO 20.000 POZIVA NA ADRESE GRAĐANA! Šefica za razvoj poslovanja otkriva o čemu se radi: DOBIĆE IH 2.000.000 KORISNIKA?!

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.