OVA GRUPA GRAĐANA MOŽE DOBTITI 12.000 DINARA: Vlada donela bitne odluke za poljoprivrednike
Foto: RINA

javljeno je

OVA GRUPA GRAĐANA MOŽE DOBTITI 12.000 DINARA: Vlada donela bitne odluke za poljoprivrednike

Ovim izmenama povećan je minimalni iznos premije za mleko sa 10 na 15 dinara

Objavljeno:

Na sednici vlade usvojen juče izmenjen je i dopunjen Predlog zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju kojim se, između ostalog, predlaže povećanje maksimalne površine obrađenog poljoprivrednog zemljišta sa 20 na 100 hektara za koje može da se ostvari pravo za osnovne i proizvodno vezane podsticaje za biljnu proizvodnju.

Ovim izmenama povećan je minimalni iznos premije za mleko sa 10 na 15 dinara, kao i minimalni iznos za osnovne podsticaje po površini biljne proizvodnje sa 6.000 dinara na 12.000 dinara.

Izmene predviđaju i mogućnost da lice koje obrađuje poljoprivredno zemljište koje nije u njegovom vlasništvu, prijavi nadležnom ministarstvu katastarske parcele koje obrađuje, a koje nisu upisane u njegovom poljoprivrednom gazdinstvu.

Bonus video: AKO MI NEMAMO VREMENA ZA NAŠU DECU, NEKO DRUGI ĆE DA IMA Arsić: Kada vam traži pomoć, a vi ne možete, DRUGOG POKUŠAJA NEĆE BITI

10:37

AKO MI NEMAMO VREMENA ZA NAŠU DECU, NEKO DRUGI ĆE DA IMA Arsić: Kada vam traži pomoć, a vi ne možete, DRUGOG POKUŠAJA NEĆE BITI

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.