STIŽU NOVE SUBVENCIJE ZA JEDNU GRUPU GRAĐANA: Prijava je do 8. decembra
Šalter, Foto: Beta

ZAHTEVI

STIŽU NOVE SUBVENCIJE ZA JEDNU GRUPU GRAĐANA: Prijava je do 8. decembra

Javni poziv sa pratećim formularima za podnošenje zahteva se nalazi na sajtu Agencije

Objavljeno:

Zahtevi za subvencionisanu dodelu zaštitnih ramova za traktore podnose se Agenciji za bezbednost saobraćaja do 8. decembra, a pozivom za subvencije su obuhvaćeni IMT 533, IMT 539, IMT 540, IMT 542 i IMT 549, saopštila je Agencija.

Ugradnja zaštitnih ramova jedna je od glavnih mera za smanjenje broja stradanja i povreda vozača, zbog čega je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture opredelilo 125 miliona dinara za subvencionisanu dodelu zaštitnog rama, kako bi što više traktora bilo pokriveno zaštitnim ramovima, a vozači traktora zaštićeni, naveli su iz Agencije.

Traktor
Traktorfoto: RINA/Ilustracija

Javni poziv sa pratećim formularima za podnošenje zahteva se nalazi na sajtu Agencije www.abs.gov.rs, a među neophodnim dokumentima je i potvrda o plaćenom porezu na imovinu i dokaz o plaćenoj taksi od 1.040 dinara.

Izmenom Uredbe o uslovima i načinu sprovođenja subvencionisane dodele zaštitinih ramova za upotrebljavani traktor, koju je Vlada Srbije usvojila 28. septembra, rok za prijavljivanje je produžen do 8. decembra.

Bonus video:

02:19

BEOGRAĐANIN VUČE TRAKTOR USRED BORA

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.