DA LI JE MOGUĆE DA OVO PRODAJU U MARKETU? Kupci u Srbiji ŠOKIRANI ovim PAKOVANJIMA, dobro gledajte ROK! (FOTO)
Market / ilustracija, Foto: Beta/Dragan Gojić

OBRATITE PAŽNJU!

DA LI JE MOGUĆE DA OVO PRODAJU U MARKETU? Kupci u Srbiji ŠOKIRANI ovim PAKOVANJIMA, dobro gledajte ROK! (FOTO)

Na fotografijama se vidi pakovanje pljeskavica kojima je prošao rok trajanja

Objavljeno:

Na beogradskim Instagram stranicama pojavila se fotografija prizora iz prestoničkog supermarketa u kome su potrošači fotografisali pakovanja mesa koja se prodaju, a rok trajanja im je istekao jedan ili dva dana.

- Meso u jednom marketu na Zrenjaninskom putu. Rok istekao na jednom paketu juče, a na jednom pre dva dana - piše u objavi na Instagram stranici serbialive_beograd.

Na fotografijama se vidi pakovanje pljeskavica kojima je prošao rok trajanja.

meso
foto: INSTAGRAM PRINTSCREEN/SERBIALIVE_BEOGRAD

Podsetimo, naši farmeri su najavili poskupljenje mesa, a u kojoj meri će to biti zavisiće od sezone klanja u narednim mesecima.

Takođe, kako je ranije pisano u Evropskoj uniji je cena svinjetine skočila za čak 40 odsto zbog afričke kuge, dok je kod nas zbog toga eutanazirano čak 90 odsto zdravih svinja.

Inače, kilogram svinjetine u Beogradu trenutno košta od 800 do 900 dinara, svinjski but bez kostiju od 800 do 1.200 dinara, a svinjski file čak 1.400 dinara. Što se tiče junećeg buta bez kostiju, kilogram košta od 1.200 do 1.350, a pileći file je u većini marketa košta 820 dinara za kilogram. Pileće grudi su pak nešto jeftinije i iznose od 490 do 630 dinara.

Bonus video:

02:38

MESO IZAZIVA AGRESIJU KOD LJUDI! Glumci promenili ishranu, pa doživeli transformaciju: Imam više energije A JEDEM HOT DOG

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.