PRIJAVA ZA PENZIONERSKE KARTICE UVELIKO TRAJE: Ovo su svi potrebni koraci, evo i do kada traje!
Penzioneri, Foto: Beta / Dragan Gojić, Nenad Kostić

informišiite se na vreme

PRIJAVA ZA PENZIONERSKE KARTICE UVELIKO TRAJE: Ovo su svi potrebni koraci, evo i do kada traje!

Prijava za penzionerske kartice počela je 15. marta

Objavljeno:

Ministar finansija Siniša Mali pozvao je penzionere da se prijave za penzionerske kartice istakavši da mogu da iskoriste razne pogodnosti.

Penzioneri u Srbiji od juče na šalterima 1.530 pošta širom zemlje mogu da se prijave za penzionerske kartice, najavio je direktor Pošta Srbije Zoran Đorđević.

On je, na predstavljanju nove usluge u Glavnoj pošti u Beogradu, kazao da je kartica besplatna i da će penzionerima pružati brojne pogodnosti od 1. oktobra, od kada će moći da je koriste.

PIO fond, Penzioneri, Penzionerska kartica
foto: Nenad Kostić

Prema rećima direktora Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Relje Ognjenović, za penzionersku karticu se do sada prijavilo 660.000 penzionera.

Prijava za penzionerske kartice počela je 15. marta.

Zahvaljujući ovim karticama korisnici penzija će od 1. oktobra moći da kupuju po povoljnijim cenama i da dobijaju jeftinije usluge, kod kompanija koje pokažu društvenu odgovornost i priključe se ovoj važnoj akciji. Istovremeno, prilikom svake kupovine uz korišćenje penzionerske kartice, dodeljivaće se bodovi koji će kasnije moći da se iskoriste za ostvarivanje dodatnih pogodnosti.

Penzionerska kartica
foto: Printscreen/PIO fond

Zahtev za izdavanje penzionerske kartice može se podneti elektronski na sajtu Fonda PIO, ili u filijalama i organizacionim jedinicama tog Fonda.

01:48

ZBOG ČEGA PENZIONERI I DALJE RADE I TO NAJTEŽE POSLOVE?

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.