EVO KAKO DA PRIJAVITE ŠTETU OD NEVREMENA NA STAMBENIM OBJEKTIMA: Upućen POZIV stanovnicima OVOG grada u Srbiji!
Posledice nevremena, Foto: RINA

saniranje štete

EVO KAKO DA PRIJAVITE ŠTETU OD NEVREMENA NA STAMBENIM OBJEKTIMA: Upućen POZIV stanovnicima OVOG grada u Srbiji!

U saopštenju se dodaje da prijave upućene pre ili nakon propisanog roka, kao i prijave koje nisu podnete na propisanom obrascu, Komisija neće razmatrati

Objavljeno:

Građani Kraljeva koji su pretrpeli štetu od elementarne nepogode - olujnog vetra, grada i kiše, na stambenim objektima koji se redovno koriste za zadovoljenje osnovnih životnih potreba, tokom jula 2023. godine, štetu mogu da prijave u periodu od 7. do 21. avgusta, saopštila je Komisija za procenu štete i potreba nakon elementarnih i drugih nepogoda Gradskog veća Kraljeva.

Kako se navodi u saopštenju, uslov za prijavu štete na stambenom objektu jeste da je šteta nastala usled nepogode u julu 2023. godine, dok se za pomoćne objekte i vikend kuće, kao i za pokretnu imovinu ne vrši prijava štete.

Automobil smrskan nakon oluje
Automobil smrskan nakon olujefoto: Mondo

- Prijava štete se podnosi isključivo na šalteru 5 kraljevačke Gradske uprave, na adresi Trg Jovana Sarića 1, od 7. do 21. avgusta, svakog radnog dana od 7 do 15 časova, na propisanom obrascu, koji se može preuzeti: na šalteru, na internet portalu grada Kraljeva, na internet portalu Odeljenja za poslove Civilne zaštite, kao i u prostorijama Odeljenja za poslove Civilne zaštite (ul. Skopljanska br. 6).

U saopštenju se dodaje da prijave upućene pre ili nakon propisanog roka, kao i prijave koje nisu podnete na propisanom obrascu, Komisija neće razmatrati, a za sve dodatne informacije, građani se mogu obratiti Odeljenju za poslove Civilne zaštite, lično ili na broj telefona 036/33-11-99 svakog radnog dana od 7 do 15 časova.

Bonus video:

01:17

KOLIKA JE POSLEDICA I ŠTETA SUPERĆELIJSKE OLUJE? Nadležni: Ovakvo nešto se ne pamti, potrebno 10 dana da se otkloni nezgoda

(Espreso/Kurir.rs/J. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.