JEDNA OPŠTINA U SRBIJI ŠALJE NA BESPLATNO LETOVANJE: Evo ko ima PRAVO na PRIJAVU, objavljeni DETALJI!
Sutomore, Foto: Espreso

OBRATITE PAŽNJU!

JEDNA OPŠTINA U SRBIJI ŠALJE NA BESPLATNO LETOVANJE: Evo ko ima PRAVO na PRIJAVU, objavljeni DETALJI!

Organizaciju i realizaciju letovanja nagrađenih učenika opštine Priboj i dece iz Prilužja, sprovodi Turistička organizacija opštine Priboj, deo društva u Sutomoru i Baru

Objavljeno:

Opština Priboj nastavlja jednu lepu praksu, da letovanjem u svom odmaralištu u Sutomoru, nagradi svoje najuspešnije sugrađane, učenike, sportiste, decu sa posebnim potrebam i korisnike koji su u stanju socijalne potrebe.

Opštinsko veće u Priboju donelo Zaključak kojim, za izuzuetan uspeh postignut u učenju i radu tokom školovanja i školske 2022/23. godine, opština Priboj nagrađuje besplatnim sedmodnevnim letovanjem u svom omladinskom odmaralištu u Sutomoru:

- Učenike osnovnih škola opštine Priboj koji su nosioci priznanja „Vukova diploma“ i priznanja „učenik generacije“ ili koji su osvojili prvo, drugo i treće mesto na okružnim, republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Sutomore / ilustracija
Sutomore / ilustracijafoto: Espreso

- Opština Priboj obezbeđuje i letovanje za pedesetoro dece iz Prilužja-opština Vučitrn, pobratimske opštine sa Kosova i Metohije.

Prijave zainteresovnih učenika do 10.jula 2023.gdoine u Turističkoj organizaciji Priboja, zgrada opštine Priboj.

Troškovi letovanja za nagrađene učenike opštine Priboj i za decu iz bratskog Prilužja padaju na teret budžeta opštine Priboj.

Organizaciju i realizaciju letovanja nagrađenih učenika opštine Priboj i dece iz Prilužja, sprovodi Turistička organizacija opštine Priboj, deo društva u Sutomoru i Baru.

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.