ČOVEK PRODAJE RAZRAĐEN BIZNIS NA 4 HEKTARA ZA SMEŠNE PARE! Na ovolikom placu može da se napravi čak i KUĆA (FOTO)
Trešnje, Foto: RINA

au!

ČOVEK PRODAJE RAZRAĐEN BIZNIS NA 4 HEKTARA ZA SMEŠNE PARE! Na ovolikom placu može da se napravi čak i KUĆA (FOTO)

Dodaje se da parcela ima direktan izlaz na asfaltni put,

Objavljeno:

Na sajtu za prodaju nekretnina i zemljišta pojavio se oglas za parče raja na teritoriji opštine Inđije. Naime, kako navodi oglašivač, reč je o poljoprivrednom zemljištu u Starom Slankamenu, idealnom za bavljenje voćarstvom i stanovanje.

Kako se vlasnik očigledno već bavio voćarstvom, uz kupovinu zemljišta po ceni od 240.000 evra, dolazi i voćnjak u punom rodu. Praktično, jedino vam preostaje da uberete koju trešnju i zasađenu krušku.

- Četiri hektara stručnog podignutog i obrađivanog zasada: trešanja (0,68 hektara), lešnika (1.600 komada, 2,7 hektara) i krušaka (0,68 hektara) - navodi se u oglasu.

1 / 5 Foto: Prinstcreen/Halo oglasi/goran.mg

Dodaje se da parcela ima direktan izlaz na asfaltni put, svoju struju i vodu, kao i optički kabl, te je pogodna za gradnju vikendice u sklopu podignute plantaže.

Iako oglašivač ne navodi zašto se prodaje već "razvijen biznis", mnoga domaćinstva su se ove godine susrela sa nemilom situacijom.

A komentari idu u više pravaca od toga da je "cena uuu", do toga da je biznis razvijen i da se od nejga sada mogu samo "ubirati" pare.

Bonus video:

01:14

GOSPODA SU NA SELU Pokret zadruge je objedinio pčelare kojima cveta biznis, OVO SU PREDNOSTI U POSLOVANJU KOJE MORATE DA ZNATE!

(Espreso / Telegraf Biznis)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.