EVO KAKO DA KUPITE KARTE PO POVOLJNIM CENAMA: Ovo je DETALJNO objašnjenje, obratite PAŽNJU
Er Srbija, Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI, Ilustracija

SAOPŠTENJE "ER SRBIJE"

EVO KAKO DA KUPITE KARTE PO POVOLJNIM CENAMA: Ovo je DETALJNO objašnjenje, obratite PAŽNJU

Dodaje se da postoji veliko interesovanje za promotivne akcije, tako da se relativno brzo prodaju sedišta po promotivnim cenama

Objavljeno:

U svakoj promotivnoj akciji postoji određeni broj sedišta koja se na tom konkretnom letu prodaju po promotivnim cenama. Kada se ta mesta rasprodaju, ostaju raspoložive više tarife, saopštila je "Er Srbija" povodom nepotpunih i netačnih informacija koje su objavili pojedini mediji a tiču se promotivnih akcija te kompanije.

- Cene koje su navedene odnose se na promotivne cene, odnosno najniže dostupne cene u određenom vremenskom periodu. Tek kada kupac na našem sajtu ili aplikaciji odabere konkretan datum i klasu putovanja, dobiće preciznu informaciju o ceni za svoj izabrani let - navodi se u saopštenju "Er Srbije".

Dodaje se da postoji veliko interesovanje za promotivne akcije, tako da se relativno brzo prodaju sedišta po promotivnim cenama.

- Što duže odmiče akcija, to na sve manjem broju datuma ostaju raspoloživa sedišta po promotivnim cenama. Zbog toga mi savetujemo naše putnike da redovno prate naš veb-sajt i društvene mreže, da bi uvek među prvima dobijali informacije u vezi sa promotivnim kampanjama i imali najveći izbor sedišta na raspolaganju - stoji u saopštenju.

Avion, Let, Er Srbija
foto: RINA

"Er Srbija" ističe i da u svakoj promotivnoj akciji postoji određeni broj sedišta koja se na tom konkretnom letu prodaju po promotivnim cenama. Kada se ta mesta rasprodaju, ostaju raspoložive više tarife.

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.