RAZOČARENJE ZA ONE KOJI BI DA KORISTE VAUČERE ZA ODMOR: Izgleda da NAJTRAŽENIJA destinacija više NIJE u PONUDI
Tara, Foto: RINA

VAUČERI ZA ODMOR 2023

RAZOČARENJE ZA ONE KOJI BI DA KORISTE VAUČERE ZA ODMOR: Izgleda da NAJTRAŽENIJA destinacija više NIJE u PONUDI

Jeftiniji apartmani na Tari su 18-20 evra za noćenje sa doručkom

Objavljeno:

Ponovo kreće pomama oko vaučera za odmor u Srbiji, a sudeći po Google pretragama trenutno najtraženija destinacija je Tara. Međutim, ako sad gledate listu objekata koji prihvataju vaučere za odmor u Srbiji na sajtu Mojasrbija.rs ili Vaučeri.rs trenutno Tare uopšte nema u ponudi.

U Bajinoj bašti se može naći hotel s 4*, u kojem možete iskoristiti vaučer, s tim što je tu noćenje s doručkom 4.400-5.600 dinara po osobi. Jednostavnom računicom dolazite do toga da vaučerom od 5.000 dinara praktično pokrivate samo jedno od pet noćenja koliko je minimum za ovo „nagradno putovanje“.

Tu je i vila „ušuškana u bujno zelenilo Perućca, 13 km uzvodno od Bajine Bašte, u podnožju planine Tare“, gde je cena noćenja od 2.850 dinara po osobi.

Tara
Tarafoto: RINA

Što se tiče regularne ponude smeštaja, najpovoljnije što se nudi je 7 evra po osobi – za noćenje u Šumarskoj kući Nacionalnog parka Tara. Za 10-ak evra može da se noći u dvokrevetnim sobama u mestu Gvozdac, na samoj obali Drine, rustičnoj vikendici na Kaluđerskim barama ili Parohijskom domu u centru Mokre Gore, prema ponudi koju smo našli na platformi Tara.rs.

Jeftiniji apartmani na Tari su 18-20 evra za noćenje sa doručkom. Ipak, najveći deo ponude smeštaja (među kojima su brvnare i apartmani koji su bar ranije primali vaučere) drži cene 30-60 evra za dan.

Bonus video:

03:25

VAUČERI ZA ODMOR OBORILI SVE REKORDE! Đorđević: Čak su i studenti uključeni! OVO SU NAJTRAŽENIJA MESTA U SRBIJI

(Espreso / Nova, Ana Kalaba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.