"MUKA GA NATERALA": Toaler papir i jaja na udaru u marketima, dobro proverite pakovanja, i ovo se DEŠAVA! (FOTO)
Radnja, Foto: Beta/Dragan Gojić

AU!

"MUKA GA NATERALA": Toaler papir i jaja na udaru u marketima, dobro proverite pakovanja, i ovo se DEŠAVA! (FOTO)

Uoči Vaskrsa u mnogim hiper i supermarketima su korneti i pakovanja jaja na sniženju, te se pakovanje od deset komada može kupiti po ceni od 160 dinara.

Objavljeno:

Toalet papir u Srbiji je za godinu dana je poskupeo od 11 do 122 odsto u zavisnosti od pakovanja, kvaliteta, proizvođača, a gotovo svakodnevno potrošači na društvenim mrežama komentarisu cenu ovog artikla.

Naime, ovog puta potrošači su bili šokirani time što je u jednom marketu u većem pakovanju toalet papira falila jedna rolna koju je verovatno neki kupac izvadio i odneo.

U kometarima ispod fotografije ljudi su pisali da se ovo desilo zbog cene.

- Ne čudi me s obzirom na cenu - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Bilo hitno. Stislo ga...

Toalet papir
foto: Printscreen/Twitter

Takođe, uoči Vaskrsa u mnogim hiper i supermarketima su korneti i pakovanja jaja na sniženju, te se pakovanje od deset komada može kupiti po ceni od 160 dinara.

Iako se crne slutnje potrošača nisu obistinile da će uoči praznika cena jaja dodatno skočiti, mnogi kupci su šokirani činjenicom da u mnogim kornetima u prodavnicama fali po jedno ili dva jaja.

- Za vikend sam kupila pakovanje od deset komada. Od dvadeset pakovanja sa police jedva sam u jednom našla da su svih deset komada tu. Ne mogu da verujem da neko može da ukrade jedno ili dva jaja iz kartona - kaže za Kurir jedna penzionerka iz Beograda.

00:00

Evo kako se obrisati jednim listom toalet papira. I ostale kreativne upotrebe

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.