STAN NA VRAČARU KOŠTA KOLIKO I KUĆA OD 200 KVADRATA U TOSKANI: Šta biste izabrali? Ovo je nerealno! (FOTO)
Kuća, Foto: Profimedia

VRTOGLAV RAST

STAN NA VRAČARU KOŠTA KOLIKO I KUĆA OD 200 KVADRATA U TOSKANI: Šta biste izabrali? Ovo je nerealno! (FOTO)

U srcu Kjantija, šarmantna kamena seoska kuća od oko 200 kvadratnih metara u prelepom zaseoku

Objavljeno:

Oglas za prodaju kuće sa imanjem u regiji Kjanti u Toskani u Italiji privukao je veliku pažnju jer ova nekretnina, koja se nalazi na hektaru zemlje, košta kao luks stan na Vračaru u Beogradu.

Četvorosoban stan od 109 kvadrata na Vračaru, kod Hrama Svetog Save, košta 725.400 evra, salonac u centru Beograda od 168 kvadrata košta 720.000 evra, dok za 171 kvadrat u Beogradu na vodi treba izdvojiti 738.888 evra.

Za kuću u Toskani od 200 kvadrata treba izdvojiti 720.000 evra...

- U srcu Kjantija, šarmantna kamena seoska kuća od oko 200 kvadratnih metara u prelepom zaseoku, sa privatnom baštom od 1.000 kvadratnih metara plus zemljište od jednog hektara i panoramski zajednički bazen. Kuća je na dva nivoa, ima veliki dnevni boravak sa kaminom, ugradnu kuhinju sa trpezarijom, radnu sobu, vešeraj, četiri spavaće sobe, tri kupatila. Kuća ima svoj privatni pristup, parking i pergolu. Neverovatan pogled od 360 stepeni na brda Kjanti Fjorentina. Ograđeno, dvorište, pomoćna zgrada, nekoliko maslina. Seoska kuća je savršeno obnovljena, čuvajući svoj autentični toskanski seoski stil. Sistem grejanja na sečku i solarni paneli omogućavaju velike uštede energije i manji uticaj na životnu sredinu. Podno grejanje - navodi se u oglasu koji je postavljen na Fejsbuku.

Imanje je strateški locirano u srcu Toskane, okruženo je brežuljcima, vinogradima, maslinjacima, a nalazi se na 15 minuta kolima od autoputa Firenca-Sijena.

00:33

Agent za nekretnine pojasnio situaciju podizanja cena: Vlasnici preferiraju Ruse jer oni ne pitaju za cenu

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.