ARANŽMANI POSKUPELI, A 1 STVAR NEIZVESNA: Ovo su CENE DOČEKA Nove godine na Zlatiboru, NIJE ZA SVAČIJE UŠI! FOTO
Zlatibor, Foto: Foto Rina

Evo koliko morate da izdvojite za 4 dana

ARANŽMANI POSKUPELI, A 1 STVAR NEIZVESNA: Ovo su CENE DOČEKA Nove godine na Zlatiboru, NIJE ZA SVAČIJE UŠI! FOTO

Bogat kulturno zabavni program na Kraljevom trgu, biće upriličena dva koncerta za sve posetioce koji budu boravili tokom praznika na ovoj planini...

Objavljeno: 14:56h

Sitno se odbrojava do novogodišnjih praznika, a interesovanje za popularnu srpsku planinu je ogromno. Sudeći po trenutnim informacijama, Zlatibor će biti pun kao šibica tokom zimske sezone.

Osim gostiju iz Srbije, očekuje se veliki broj posetilaca iz regiona, ali i inostranstva.

- Kao turistička destinacija spremni smo za novogodišnju noć, školske raspuste. Zlatibor raspolaže sa preko 40.000 ležajeva u ponudi i zaista što se tiče sadržaja gosti ne moraju da brinu. Zlatibor će obezbediti da budu dostupne sve atrakcije koje ima, ali ono na šta ne možemo da utičemo jeste da li će biti dovoljno snega da svi posetioci moći da uživaju u sportskih aktivnostima, ali obećavamo jedan dobar provod ovde kod nas, izjavio je za RINU, Vladimir Živanović direktor Turističke organizacije Zlatibora.

Zlatibor
Zlatiborfoto: RINA

Bogat kulturno zabavni program na Kraljevom trgu, biće upriličena dva koncerta za sve posetioce koji budu boravili tokom praznika na ovoj planini. Iako se neretko mogu čuti komentari da je Zlatibor preskup, Živanović ističe da je ova planina dostupna za svaki džep.

- Cene su različite, u zavisnosti od mesta gde se sam objekat nalazi, kao i od sadržaja koji objekat nudi. Kada govorimo o novogodišnjim aranžmanima oni su trodnevni i četvorodnevni i ta cena se kreće od 250 evra za te niže kategorije smeštaja gde su uračunati polupansion na bazi švedskog stola i svečane večere, pa sve do nekih 750 evra u koje spadaju objekti visoke kategorije. To su hoteli koji imaju dečije igraonice, velnes i spa centre, doručak i svečana večera koje su uključene u cenu, kaže Živanović.

1 / 13 Foto: RINA

Ipak u TO Zlatibor nisu negirali da je došlo do blagih poskupljenja ove godine kako u svemu, pa tako i u tzrističkom sektoru.

- Kvalitet i usluga smešaja diktiraju cenu, ove godine je blaga korekcija cena usled pre svega zbog poskupljena energenata na tržištu, tako da svi ugostitelji su minimalno podigli cenu ali verujte sadržaj i prostor ali i mogućnosti koje objketi nude opravdavaju svaku cenu sa kojom su hotelijeri izašli na tržište - zaključio je on.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.