AKO ĆETE NAJLUĐU NOĆ PROVESTI NA NEKOJ OD NAŠIH PLANINA, SPREMITE DEBELE NOVČANIKE! Cene nikad veće, ovo je spisak
Planine, Foto: Profimedia, Printscreen

zimovanje u srbiji

AKO ĆETE NAJLUĐU NOĆ PROVESTI NA NEKOJ OD NAŠIH PLANINA, SPREMITE DEBELE NOVČANIKE! Cene nikad veće, ovo je spisak

Uživanje u zimskoj idili će vas koštati

Objavljeno:

Do dočeka 2023. ostalo je još manje od mesec dana, a građani Srbije već uveliko rezervišu novogodišnje aranžmane, kako u inostranstvu, tako i na domaćim turističkim destinacijama. Za to vreme, hotelijeri i izdavaoci privatnog smeštaja trljaju ruke.

Domaće planine jako su popularan izbor za doček Nove godine. Osim što nude veliki broj aktivnosti, odvoje vas od gradske vreve i nude najidealniji način za uživanje u zimskoj idili.

1 / 6 Foto: Profimedia

Odavno popularan, kako među domaćim, tako i među starim turistima, je Kopaonik koji nudi i najširi spektar zimskih aktivnosti. Neizostavni su Zlatibor i Tara, dve planinske "lepotice" koje krase zapadnu Srbiju. Još jedna planina na istoku Srbije postaje sve popularnija - Stara planina. Kao jedan od dragulja netaknute prirode takođe je čest izbor za proslavu nogodošnjih praznika.

Za ljubitelje zimskih sportova i dugih šetnji po prirodi tu je i Divčibare. Na popularnoj platformi za rezervaciju smeštaja smo izdvojili najskuplje i najjfetinije opcije, i to za 2 osobe i 3 noćenja sa doručkom.

Kopaonik

Ukoliko želite da provedete Novogodišnju noć na Kopaoniku i to u smeštaju sa uračunatom cenom obroka, morali biste da požurite jer je ostalo samo par hotela i apartmana koji nude opciju noćenja sa doručkom. Najjeftiniji je 48.818 dinara.

Apartman na Kopaoniku
Apartman na Kopaonikufoto: Printscreen/Booking

Najskuplji među raspoloživima za period od 30. decembra do 2. januara košta 116.326 dinara.

Smeštaj na Kopaoniku
Smeštaj na Kopaonikufoto: Printscreen/Booking

Zlatibor

Na ovoj planini najjefiniji smeštaj za 2 osobe, 3 noći sa uključenim doručkom pronašli smo u posebnim montažnim objektima koji nude doživljaj kao da ste u kaubojskom filmu. Cena je 28.499 dinara.

Smeštaj na Zlatiboru
Smeštaj na Zlatiborufoto: Printscreen/Booking

Dok je najveća cena raspoloživih smeštajnih kapaciteta na Zlatiboru 162.083 dinara.

Smeštaj na Zlatiboru
Smeštaj na Zlatiborufoto: Printscreen/Booking

Tara

Jedini smeštaj koji smo pronašli na platformi za rezervaciju sa uključenim doručkom je u jednom hotelu u Bajinoj Bašti po ceni od 55.152 dinara.

Ostalih smeštajnih kapaciteta bez uključenog obroka je bilo više u ponudi. Najjeftiniji košta 23.456 dinara.

Smeštaj na Tari
Smeštaj na Tarifoto: Printscreen/Booking

Najskuplji objekat na Tari košta 87.961 dinara.

Divčibare

Kada je u pitanju planina koja se nalazi na 130 kilometara udaljenosti od Beograda, u ponudi na platformi za rezervaciju nema smeštaja samo sa doručkom uključenim već sa večerom i doručkom, a svega je 2 smeštaja ovog tipa. Cene su 82.502 i 126.945 dinara.

1 / 2 Foto: Printscreen/Booking

Stara planina

Najveća planina u istočnoj Srbiji fascinantne lepote i netaknute prirode, najjeftinija je među srpskim "lepoticama", ali ima i najmanje smeštajnih kapaciteta. Međutim, u pitanju su uglavnom apartmani koji ne nude obroke, a među onima koji su raspoloživi najjetiniji je svega 9.869,a najskuplji 42.221 dinara.

1 / 2 Foto: Printscreen/Booking

Kao što smo naglasili, odabrali smo smeštaje koji nude opciju minimum doručka za 2 osobe, i to za period od 30. decembra do 2. januara što je 3 noćenja. Moguće je da je drugačiji izbor za manji broj noćenja, ili za više osoba, kao i za smeštaje koji ne nude opciju obroka, kojih je više u ponudi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.