"BAHATO SE ODNOSE PREMA NAMEŠTAJU, UNIŠTAVAJU SLIKE, NE PLAĆAJU KIRIJU": Stanodavci u BG već imaju MUKE s Rusima!
Nekretnine, Foto: Profimedia

nisu razmislili dva puta

"BAHATO SE ODNOSE PREMA NAMEŠTAJU, UNIŠTAVAJU SLIKE, NE PLAĆAJU KIRIJU": Stanodavci u BG već imaju MUKE s Rusima!

- Problemi sa Rusima su već počeli. Neki stanodavci se žale da neće da plaćaju kirije i račune, da se bahato ophode prema nameštaju i stvarima... Laka lova ne postoji. Tražili ste - gledajte - piše u objavi na Tviteru...

Objavljeno:

Neki stanodavci u Srbiji se navodno žale da pojedini stanari stranci, a navodno i Rusi ne plaćaju račune i uništavaju nameštaj u stanovima, piše u jednoj objavi na društvenoj mreži Tviter.

- Problemi sa Rusima su već počeli. Neki stanodavci se žale da neće da plaćaju kirije i račune, da se bahato ophode prema nameštaju i stvarima... Laka lova ne postoji. Tražili ste - gledajte - piše u objavi.

Ispod objave su se nizali komentari korisnika ove mreže.

- Sve ruiniraju. Mom prijatelju su skidali uljane slike sa zida i koristili ih kao podmetače za jelo (ne Rusi) - stoji u komentaru:

- Ja čuo za Ruse, ali verujem da su pod "Rusi" mislili na sve, i Ruse i Ukrajince. Ne verujem da ima razlike.

Mnogi su u komentarima napisali da su ovo izmišljene priče iz " rubrike šta bi ljubomorni želeli da bude".

- Rusi su tu tek mesec dva. Kada su pre napravili štetu i velike račune. Nego šta je babi milo... - navodi se u komentaru, dok je autor tvita dodao:

- Čuo od dobrog prijatelja koji se bavi izadavanjem stanova u BG, koji je imao problema. Ozbiljan je čovek, poslovan, veruje samo u novac i nema razloga da laže. Takođe ljudi koje poznaje, koji rade u agencijama za izdavanje, su imali dosta problema sa vlasnicima stanova zbog njih - navodi autor.

Neki korisnici su se osvrnuli i na sklapanje ugovora o iznajmljivanju nekretnine.

- Stan pored mene se izdaje već godinama. Poslednji stanar je tu oko dve, tri godine. Ništa ne plaća sem struje i kablovske. Vlasnik stana očajan. Ne može ga izbaciti.Tužio ga, a ovaj uzvratio kontratužbom - napisao je jedan korisnik Tvitera.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.