U BEOGRADU SE PLANIRA IZGRADNJA JOŠ OSAM NEBODERA: Svi će da "NIKNU" na Novom Beogradu, evo i gde!
Novi Beograd, Foto: Aleksandar Stojanović

da li ste znali?

U BEOGRADU SE PLANIRA IZGRADNJA JOŠ OSAM NEBODERA: Svi će da "NIKNU" na Novom Beogradu, evo i gde!

Sve je više investitora zainteresovanih za gradnju u Beogradu, očekuje se izgradnja osam novih solitera visokih i do 120 metara

Objavljeno:

U okviru kompleksa će se nalaziti poslovni i stambeni prostori, očekuje se da će cene probiti sve rekorde.

Sve je više investitora zainteresovanih za gradnju u Beogradu, očekuje se izgradnja osam novih solitera visokih i do 120 metara. Svi će se graditi na Novom Beogradu, ali epitet najviše zgrade u prestonici i dalje će sa svojih 168 metara nositi Kula Beograd u Beogradu na vodi. Neboderi će se graditi na Bežanijskoj kosi, zatim u okolini Centra "Sava" i u novobeogradskim blokovima 11, 20, 25 i 26. Osim poslovnih i stambenih prostora u okviru novih kompleksa naći će se i novi parkovi, škole, biblioteke i vrtići. Čak 120 metara visoka kula gradiće se na Bežanijskoj kosi, odmah uz auto-put, a uz nju će se naći i dve manje kule od po 100 metara. U ovom kompleksu nalaziće se oko 300 stanova kvadrature od 55 kvadrata do penthausa sa više od 200 kvadrata. Projektom je obezbeđeno i dovoljno parking-mesta u garažama na dve etaže. U Ulici Milentija Popovića kod Centra "Sava" grade se dve kule koje će biti visoke po 100 metara. U okviru njih nalaziće se hotel iz lanca "Interkontinental" sa pet zvezdica i 220 ekskluzivnih soba ukupne površine 80.000 kvadratnih metara. U Bloku 11 na Novom Beogradu na uglu ulica Trešnjinog cveta i Bulevara Mihajla Pupina, na površini od 40.094 kvadratna metra, gradiće se tri nebodera. Imaće ukupno 200 stambenih jedinica smeštenih na 22.000 kvadratnih metara i oko 14.000 kvadratnih metara poslovnog prostora.

U susednom Bloku 12 planirana je izgradnja još dve kule visoke po 100 metara. Ovaj stambeno-poslovni kompleks prostiraće se na oko 100.000 kvadrata sa ukupno 604 stana i 952 parking-mesta. Kompleks će se nalaziti u Bulevaru Nikole Tesle, a prema procenama stručnjaka za nekretnine kvadrat stana u ovom kompleksu koštaće više od 11.000 evra. Stanovi će imati od dve do pet soba.

(Espreso / Nekretnine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.