KO JE PRVI NA SPISKU ZA ISPLATU 100 EVRA? U naredna tri dana stiže novac
100 evra, Foto: Profimedia, Printscreen

PAŽNJA!

KO JE PRVI NA SPISKU ZA ISPLATU 100 EVRA? U naredna tri dana stiže novac

Program podele 100 evra naišao je na veliko interesovanje mladih u Srbiji

Objavljeno:

Prijave za drugi krug pomoći države od 100 evra za mlade od 16 do 29 godina starosti biće zatvorene noćas u ponoć, a isplata kreće sutra.

Po 100 evra (oko 11.750 dinara) država će svima koji ispunjavaju uslove isplatiti zaključno sa 3. junom. Isplata kreće sutra, trajaće tri dana, a redosled isplate neće zavisiti od momenta prijave, već od uplate države prema bankama. Država dakle može sutra da novac usmeri ka pet banaka, a isto tako i narednih dana.

Za 100 evra u drugom krugu sada treba da se prijave samo oni mladi koji se nisu prijavili u prvom krugu, što su uglavnom oni koji su u međuvremenu napunili 16 godina, dok će svi ostali, koji su dobili 100 evra prvi put kad je država delila ovaj novac, sada po automatizmu dobiti i ovu pomoć.

1 / 4 Foto: Profimedia

Program podele 100 evra naišao je na veliko interesovanje mladih u Srbiji, budući da je u prvom krugu u februaru prijavljeno preko milion mladih.

Ulaskom, na sajt uprave za trezor moguće je proveriti i status prijave.

- Svi koji su se već prijavili, njih 1.059.411, ne treba da se ponovo prijavljuju. Njima ćemo automatski uplatiti 100 evra, ali smo do 31. maja otvorili proces prijava za sve one koji su u međuvremenu napunili 16 godina, ili su na neki drugi način stekli to pravo, jer i njima želimo da omogućimo da dobiju ovu veliku pomoć - rekao je nedavno ministar Siniša Mali.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.