CENA KARTE U VOZU "SOKO" OSTAJE ISTA I TOKOM MAJA: Koliko će koštati nakon toga?
Soko, Foto: Promo

BRZI VOZ

CENA KARTE U VOZU "SOKO" OSTAJE ISTA I TOKOM MAJA: Koliko će koštati nakon toga?

Da li cena može da ostane nepromenjena i narednih meseci?

Objavljeno: 20:35h

Cena karte brzim vozom Soko i u maju ostaje ista. Razlog zašto neće poskupeti narednog meseca je taj što je velika zainteresovanost građana.

Da li cena može da ostane nepromenjena i narednih meseci? TV Prva je o tome razgovarala sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavom Momirovićem.

Tomislav Momirović
Tomislav Momirovićfoto: Ana Paunković

"Velika je stvar da smo vratili ljude u vozove i da oni ponovo otkrivaju čari vožnje vozom, kao i to da smo ih vratili u najkvalitetnije vozove koji postoje u Evropi u ovom trenutku, izgradili najkvalitetnijju železničku infrastrukturu u istočnoj Evropi i drago mi je da je toliko ljudi pronašlo vreme da se provoza vozovima. Mi smo za ovih mesec i po dana prevezli oko 250.000 ljudi, zato smo odlučili da produžimo promotivni period na još mesec dana. Uvodimo još 16 novih vozova dnevno", rekao je ministar.

On je dodao da je ova promotivna cena u funkciji promocije železnice.

"Svakako ćemo zadržati određeni nivo niske cene za određenu kategoriju vozova, kada je reč o relaciji do Novog Sada. Ovi novi vozovi kojima se stigne za 33 minuta ne mogu da imaju cenu 300 dinara, ali oni koji putuju 58 minuta će imati cenu oko 300 dinara. Mislim da je to važno za sve ljude koji rade u Novom Sadu, a žive u Beogradu i obrnuto", rekao je Momirović.

Kako je rekao, cena karte za voz "Soko" će nakon promotivnog perioda biti nešto niža od 1.000 dinara.

(Espreso / TV Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.