DATUMI ISPLATA PENZIJA ZA MART: Evo ko će novac dobiti sutra, a ko tek 11. aprila
Penzija, Foto: Ana Paunković, Profimedia

PROVERITE

DATUMI ISPLATA PENZIJA ZA MART: Evo ko će novac dobiti sutra, a ko tek 11. aprila

Isplata martovskih penzija za penzionere Fonda PIO kojima je prebivalište u državama nastalim na prostoru nekadašnje SFRJ počinje 11. aprila

Objavljeno:

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava svoje korisnike o datumima isplate penzija i ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja za mart 2022. godine.

Fond PIO obaveštava osiguranike da će penzionerima iz samostalnih delatnosti martovske penzije biće isplaćene 2. aprila na tekuće račune, a 4. aprila počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Poljoprivrednim i vojnim penzionerima isplata martovskih penzija biće 6. aprila na tekuće račune, a istog dana počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Isplata penzije za mart za penzionere iz kategorije zaposlenih biće 9. aprila na tekuće račune u bankama, a 11. aprila počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Isplata martovskih penzija za penzionere Fonda PIO kojima je prebivalište u državama nastalim na prostoru nekadašnje SFRJ počinje 11. aprila.

1 / 4 Foto: Beta / Dragan Gojić

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.