NORDIJCI STIŽU NA ZLATIBOR: Planina prepuna iskusnih skijaša! (FOTO)
Ilustracija, Foto: RINA

prvenstvo

NORDIJCI STIŽU NA ZLATIBOR: Planina prepuna iskusnih skijaša! (FOTO)

Organizatori takmičenja na Tić Polju su Skijaški Savez Srbije i Smučarski klub Zlatibor, uz podršku Opštine Čajetina, TO Zlatibor i Avantura Zlatibor

Objavljeno:

Zlatibor će tokom ove nedelje biti domaćin Prvenstva Srbije u nordijskom trčanju, a pored domaćih takmičara učešće su najavili i gosti iz klubova u regionu. Na nordijskoj stazi u Tić Polju u sredu 9. i četvrtak 10. marta preko sto najveštijih skijaša nastupiće u disciplinama distanca i sprint.

1 / 11 Foto: RINA

Ne manje popularna od alpskih disciplina, nordijsko skijanje sve više dobija na popularnosti kako među ljubiteljima zimskih sportova, tako i među publikom. Činjenica da se za ovo, zlatiborsko takmičenje prijavio neočekivano veliki broj takmičara svih uzrasta, govori u prilog tvrdnji da je nordijsko trčanje sport koji sve više dobija na popularnosti.

Organizatori takmičenja na Tić Polju su Skijaški Savez Srbije i Smučarski klub Zlatibor, uz podršku Opštine Čajetina, TO Zlatibor i Avantura Zlatibor. Početak ove runde prvenstvenog takmičenja je u 10 časova.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.