Preminuo Uroš Mladenović
Uroš Mladenović, Foto: Budi human

tuga

Preminuo Uroš Mladenović

Zbog metastaze na jetri nije bilo moguće izvršiti operaciju pankreasa, već je bilo neophodno da Uroš prethodno prođe nekoliko ciklusa hemioterapije u zemlji i inostranstvu, kako bi se povukla, a tumor bio operabilan

Objavljeno:

Uroš Mladenović (37), koji je bolovao od raka pankreasa, preminuo je juče.

Ova tužna vest objavljena je na Instagram stranici "za_uckov_zivot".

"Uroš nije uspeo da pobedi opaku bolest. Porodica i prijatelji su zauvek zahvalni svima koji su mu pomogli u borbi", stoji u objavi.

U utorak, 8.3., Uroš će biti sahranjen na Novom groblju u Beogradu.

Podsećamo, Uroš nije imao nikakve simptome koji bi ukazivali na to da ima većih zdravstvenih problema. Onda mu se pojavio bol u gornjem delu abdomena, nakon čega je usledio odlazak lekaru u Klinički centar Srbije i analize koje su usledile potvrdile su da ima rak pankreasa sa metastazom na jetri.

Zbog metastaze na jetri nije bilo moguće izvršiti operaciju pankreasa, već je bilo neophodno da Uroš prethodno prođe nekoliko ciklusa hemioterapije u zemlji i inostranstvu, kako bi se povukla, a tumor bio operabilan.

Svi njegovi rođaci, prijatelji, kolege bili su udruženi u borbi za Uroša, sa ciljem da mu pomognu da sakupi novac, uspešno se izleči, da može da bude otac svom sedmomesečnom detetu i za četiri meseca dočeka da bude otac još jedne bebe.

Nažalost, nije izdržao.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.