NESTALA VALENTINA NAĐ VARGA U SUBOTICI! Hraniteljka za ESPRESO otkrila da je VEOMA UPLAŠENA (FOTO)
Valentina Nađ Varga, Foto: Printcreen/Facebook/VESNA BOJANIC

potraga

NESTALA VALENTINA NAĐ VARGA U SUBOTICI! Hraniteljka za ESPRESO otkrila da je VEOMA UPLAŠENA (FOTO)

Ukoliko je vidite ili imate bilo kakvu informaciju molimo vas da se javite na broj telefona koji se nalazi na fotografiji ili da kontaktirate policiju

Objavljeno:

Valentina Nađ Varga nestala je u Subotici, a u trenutku nestanka na sebi je imala lila jaknu, plave farmerke, žute patike i žuto-narandžasti ranac.

Espreso je kontaktirao njenu hraniteljku, koja je jako zabrinuta otkad je nestala. Valentina je kod njih došla 11-og februara i prema njenim rečima nisu imali nikakvih problema sa njom, osim što ih je lagala.

Valentina
Valentinafoto: Printcreen/Facebook/VESNA BOJANIC

- Imala je suicidnih misli pre nego što je došla kod nas. Takođe, kasnije sam saznala da je kod sebe imala i novac - odgovara hraniteljka na pitanje da li je mogla da se usudi na dalek put.

Ona ne može da pretpostavi gde je Valentina mogla da ode, a kako kaže kontaktirala je policiju dva sata nakon što je primetila da je nema. Kontaktirala je i njenu rodbinu, kao i prethodne hranitelje koji takođe ne mogu da pretpostave gde bi devojka mogla da bude.

Objava
Objava foto: Printcreen/Facebook/VESNA BOJANIC

Hraniteljka je veoma uplašena, jer je Valentina imala suicidne misli, a naglašava i da je dobila terapiju za svoje stanje.

Ukoliko je vidite ili imate bilo kakvu informaciju molimo vas da se javite na broj telefona koji se nalazi na fotografiji ili da kontaktirate policiju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.