"NE GUBIMO NADU DA ĆEMO GA PRONAĆI ŽIVOG I ZDRAVOG": Potraga za nestalim Živojinom iz Brđana i dalje traje!
Ilustracija, Foto: Printscreen, Printscreen/Google Maps

pretražene reke i teren na kopnu

"NE GUBIMO NADU DA ĆEMO GA PRONAĆI ŽIVOG I ZDRAVOG": Potraga za nestalim Živojinom iz Brđana i dalje traje!

Porodica apeluje na sve ukoliko primete Živojina da odmah jave najbližoj stanici policije ili na broj telefona: 063 73 02 550

Objavljeno:

Već šesnaest dana, porodica Strizović, sa pripadnicima sektora za Vanredne situacije i policije, tragaju za Živojinom čiji je nestanak prijavljen pre dve nedelje, kada je poslednji put viđen u Preljini nakon što je završio sa poslom.

"Od trenutka kada smo saznali je nestao, alarmirali smo sve prijatelje i poznanike da nam daju bilo kakve informacije u kom pravcu je mogao nestati, na žalost o Živojinu se i dalje ništa ne zna. Pretražili smo i kopno i reke u nadi da ga možemo pronaći ali uzalud. Ne gubimo nadu da ćemo ga pronaći živog i zdravog", kazala je za RINU, sestra Sanja.

Ono što im je ulilo nadu jeste Živojinov automobil marke reno megan, koji je pronađen na parkingu kod jednog ugostiteljskog objekta u blizini brane u Parmencu.

Živojin Strizović
foto: RINA

"Imali smo nekoliko dojava da je automobil viđen, ali su neke bile pogrešne. Svakako zahvaljujemo svim ljudima na informacijama, jer nam sve znači. Njegov automobil pronađen je na parkingu u Parmencu i to nas je uputilo na pretragu tog terena", kaže sestra nestalog Živojina.

U trenutku nestanka na sebi je imao plavi kombinezon, a prema rečima njegove sestre, taj dan kad je nestao bilo je sve potpuno normalno, samo se nakon završenog posla nije pojavio u kući u Brđanima u kojoj je živeo sa roditeljima.

Porodica apeluje na sve ukoliko primete Živojina da odmah jave najbližoj stanici policije ili na broj telefona: 063 73 02 550.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.