Potresna ISPOVEST Srpkinje čiji je muž odveden u ZLOGLASNU “žutu kuću”
Kuća, Foto: Printscreen/Društvene mreže

užas

Potresna ISPOVEST Srpkinje čiji je muž odveden u ZLOGLASNU “žutu kuću”

Supruga jednog Srbina čije je ime obeleženo kao osobe koja je odvedena u “Žutu kuću”

Objavljeno: 23:00h

Priča o postojanju “žute kuće” traje više od dve decenije, a prema nekim navodima, više stotina ljudi ubijeno je u njoj i u drugim improvizovanim bolnicama na severu Albanije. Žrtve stravičnih zločina, koje su indirektno priznali mnogi svetski zvaničnici, bili su uglavnom Srbi, ali i Romi, nelojalni Albanci i Česi!

Supruga jednog Srbina čije je ime obeleženo kao osobe koja je odvedena u “Žutu kuću”, progovorila je za medije šta je sve doživljavala u tom periodu njegovog nestanka.

– Moj suprug Zlatko nestao je 28. jula 1999. godine, bio je u Telekomu vraćao se s posla, kod komšinice je svratio, a onda su naišli šest uniformisanih UČK pripadnika, onda su njega i komšinicu odveli u štab UČK. Ona je živ svedok, mi smo to prijavili relevantnim institucijima, dali smo njeno ime i prezime, ispričala im je kako se sve desilo i posle tog kidnapovanja supruga ona je treći dan izbegla sa porodicom u Engleskom. I dalje se pitamo gde da palimo sveće, da li za žive i li mrtve, tela nema – potresno je rekla ona.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.