PUTEVI SRBIJE PREPORUČUJU OPEZNU VOŽNJU: Evo kakvo je STANJE NA PUTEVIMA
Saobraćaj, Foto: RINA

PAŽLJIVO

PUTEVI SRBIJE PREPORUČUJU OPEZNU VOŽNJU: Evo kakvo je STANJE NA PUTEVIMA

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka

Objavljeno:

Najopterećeniji putni pravci I prioriteta/A kategorije održavanja su prohodni i nema snega, saopštilo je večeras JP ''Putevi Srbije''.

Na državnim putevima II prioriteta/B kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Užica.

1 / 4 Foto: RINA

Na ostalim putnim pravcima III prioriteta/C kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Novog Pazara, Užica.

Preporučuje se oprezna vožnja!

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Magle ima na putnim pravcima - I B-34 Golubac - Donji Milanovac - Porečki most - veza sa državnim putem 35, kao i na I B-36 Paraćin - Boljevac - Zaječar - dr.granica sa Bugarskom (granični prelaz Vrška Čuka).

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.