ZLATIBOR KAO CIRKUS MEDRANO! Usred planine LUNA PARK, sve ŠLJAŠTI, komentari PLJUŠTE, da li ovo zaista stoji TAMO?
Ilustracija, Foto: RINA, Printscreen

KAKO VAM SE DOPADA?

ZLATIBOR KAO CIRKUS MEDRANO! Usred planine LUNA PARK, sve ŠLJAŠTI, komentari PLJUŠTE, da li ovo zaista stoji TAMO?

Ljudi su zbunjeni!

Objavljeno: 15:30h

Neradne dane za državni praznik Sretenje mnogi su iskoristili za putovanja po Srbiji, a najveća gužva bila je po običaju na Zlatiboru, a jedna fotografija sa ove srpske planine mnogima je privukla pažnju. Pored ostalih atrakcija koje je Zlatibor do sada nudio, posetioci će prema fotografiji objavljenoj na jednom Tviter nalogu imati i ringišpil.

Fotografija je objavljena na Tviteru uz opis da će radovi biti završeni do aprila, a ispod nje osvanuli su ne tako optimistični komentari poput: "Ku*čenje skupo košta".

Podsetimo, ovo nije jedina atrakcija koja je privukla pažnju turista poslednjih godina.

1 / 8 Foto: RINA

Naime, pre dve godine rekontruisano je jezero na ovoj najposećenijoj planini, a tada je šljaštilo kao novogodišnji vašar.

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović je na svom Fejsbuku podelio fotografije jezera uz opis: „Dok po ustaljenom običaju, pred zimsku sezonu traje negativna kampanja o Zlatiboru, mi vredno radimo“.

Inače, Gorska služba spasavanja povećala je broj spasilaca koji tokom ove nedelje dežuraju na planinama, zbog očekivanog većeg broja skijaša, bordera i turista tokom praznika, saopštila je danas ta organizacija.

Na ukupno četiri planine na kojima dežuraju spasioci GS S-a, ove nedelje biće ukupno 25 spasilaca

Na Staroj planini dežuraju tri spasioca, na Zlatiboru četiri, na Divčibarama dva, dok je na Kopaoniku ukupno 16 spasilaca koji brinu o bezbednosti turista koji se nalaze na planinama.

1 / 3 Foto: Printscreen/Twitter

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.