U PČINJSKOM OKRUGU JOŠ UVEK KRITIČNO: 166 novozaraženih korona virusom
Ilustracija, Foto: RINA

gradski štab za vanredne situacije

U PČINJSKOM OKRUGU JOŠ UVEK KRITIČNO: 166 novozaraženih korona virusom

Rezultati su pokazali da je 14 dece pozitivno na kovid 19

Objavljeno:

Na kovid 19 testirana je 341 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga. Prema poslednjim zvaničnim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije analize su pokazale da je 166 lica zaraženo koronavirusom.

Bitku sa koronavirusom izgubila dva pacijenta.

Iz Vranja je 105 inficiranih, Vladičinog Hana 22, Surdulice17, Preševa 10, iz Bujanovca 9 novoobolelih i Bosilegrada tri inficirana.

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 205 pregleda, od kojih su 123 prva. U Kovid ambulanti za decu obavljena su 33 pregleda i urađeno 26 antigenskih testova.

1 / 15 Foto: Profimedia

Rezultati su pokazali da je 14 dece pozitivno na kovid 19. Među njima je 8 predškolskog i 6 školskog uzrasta.

U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovana su 103 pacijenta, svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća. Na kiseoničkoj potpori je 58 pacijenata. Na bolničko lečenje primljeno je 5 pacijenata. Slobodnih mesta je 55.

U poslednja 24 časa i pored svih napora lekara, u Vranju su bitku sa koronavirusom izgubila dva pacijenta, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Od početka imunizacije zaključno sa jučerašnjim danom u Vranju su ukupno date 118.543 doze svih vakcina, saopšteno je iz ZC Vranje.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.