ALEKSINA MAJKA POTVRDILA ESPRESU INFORMACIJU DA JOJ JE SIN PRONAĐEN: Otkrila nam je i ŠTA JOJ JE REKAO PRE NESTANKA
Aleksa Stanković, Foto: Profimedia, Printsceen/Facebook

VAŽNO

ALEKSINA MAJKA POTVRDILA ESPRESU INFORMACIJU DA JOJ JE SIN PRONAĐEN: Otkrila nam je i ŠTA JOJ JE REKAO PRE NESTANKA

Da podsetimo, kada je Aleksa nestao pozvali smo njegovu sestru Dijanu, koja je do detalja opisala Aleksino ponašanje pre nestanka

Objavljeno: 20:46h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu Aleksu Stankovića čiji je nestanak prijavljen 28.12.2021. godine Policijskoj upravi u Kruševcu.

Intenzivnim operativnim radom pripadnika MUP-a, PU Kruševac i PU Beograd, mladić je lociran u jednom stanu na Vračaru gde je pronađen u dobrom i stabilnom zdravstvenom stanju.

1 / 6 Foto: Kurir/Ana Paunković, Printscreen/Facebook

Kako je izjavio policiji, svojevoljno je otišao od kuće, a ne pod prisilom.

Policija u saradnji sa nadležnim službama nastavlja rad na ovom slučaju.

Kontaktirali smo njegovu majku kako bi saznali kada su Aleksu pronašli i kako se on oseća, a ona nam je rekla sledeće.

"Jedino od koga sam čula da je pronađen jeste od medija. Ne znam ništa. Pokušavam da dobijem policiju već neko vreme. Kada budem imala zvaničnu informaciju potvrdiću vam. A ako je to stvarno istina ja sam presrećna. Mediji me već 10 minuta bez prestanka zovu.

U međuvremenu opet smo uspeli da stupimo u kontakt sa njom kako bi nam potvrdila informaciju da je Aleksa pronađen

"Policija mi je potvrdila da je moj sin pronađen u Beogradu na Vračaru. Prvo sam čula putem medija da mi je sin pronađen u Beogradu, ali sam čekala zvančnu potvrdu od policije. Oni će sada obaviti razgovor sa njim, pa ćemo videti šta će dalje biti. On je otišao u decembru, spominjao je da želi da živi boljim životom. Makar to bilo ili u inostranstvu ili Beogradu. Uopšte se nije javljao. Najvažnije je da je živ i zdrav" , ispričala je Aleksina majka za Espreso.

Da podsetimo, kada je Aleksa nestao pozvali smo njegovu sestru Dijanu, koja je do detalja opisala Aleksino ponašanje pre nestanka.

- Poneo je sva dokumenta, neophodne stvari, videli smo da nema torbe. Kod sebe je imao oko 200 evra. Društvo nema, nigde ne izlazi, ne pije, ne puši. Ima samo virtuelne prijatelje, igra igrice, ali sve je izbrisao iz kompjutera, jer se dobro razume. Takođe, dobro priča i engleski jezik. U kompjuteru je nakon nestanka ostavio poruku da ga niko ne zove, niti traži i da će se vratiti ako mu se "tamo ne svidi".

Sestra je dodala da se pred sam nestanak Aleksa ponašao uobičajeno, te da nisu mogli da uoče promenu u njegovom ponašanju. Nikoga od virtuelnih prijatelja posebno nije pominjao, a znao je da ostvaruje čest kontakt sa njima i uglavnom je imao slušalice na ušima dok je igrao igrice.

Od trenutka nestanka porodica je dobila informaciju da je viđen ispred zgrade, što su potvrdila dva očevica, a nakon toga mu se gubi svaki trag. Policiji je prijavljen nestanak, a službenici uveravaju porodicu da će njegov identitet staviti na poternicu, kako ne bi mogao da izađe iz zemlje.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Aleksi Stankoviću javite se na gore pomenuti broj telefona i pomozite porodici u potrazi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.