VESTI IZ ČAČANSKE BOLNICE NIKAKO NISU DOBRE!
Kovid odeljenje, Foto: Boško Bunuševac

korona

VESTI IZ ČAČANSKE BOLNICE NIKAKO NISU DOBRE!

U petak vakcinisano je 51 lice, od toga 12 lica primilo je prvu dozu, 8 lica je revakcinisano, a 31 lice primilo je treću dozu vakcine

Objavljeno:

Na kovid odeljenjima čačanske bolnice tokom proteklih 24 časa preminula su tri pacijenta Ć.M. (76) iz Čačka, V.M. (81) iz Lučana i D.Lj. (69) iz Ivanjice. Svi pacijenti koji su preminuli imali su pozitivan nalaz na koronu.

U okviru Opšte bolnice Čačak, zbrinuto je 68 pacijenata, dok je u respiratornom centru smešteno je 6 pacijenata, dva pacijenta su na respiratoru i imaju težak oblik korona virusa.

Hospitalizovana je jedna porodilja pozitivna na korona virus, smeštena na odeljenje ginekologije.

U jučerašnjeg dana, u Opštu bolnicu u Čačku, bio je prijem 9 pacijenata i otpust šest osoba na kućno lečenje.

Od 407 uzoraka iz Čačka pozitivnih je 166, iz Gornjeg Milanovca od 158 uzoraka pozitivnih je 67, iz Lučana od 61 uzorka pozitivnih je 17 i iz Ivanjice od 108 uzoraka pozitivnih je 58. Ukupno 308 pozitivnih od 734 uzorka.

U petak vakcinisano je 51 lice, od toga 12 lica primilo je prvu dozu, 8 lica je revakcinisano, a 31 lice primilo je treću dozu vakcine.

Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 95 pregleda, od čega je 54 prva pregleda.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.