UŽAS U PROGRAMU UŽIVO: Muškarac iz Kraljeva preti UBISTVOM! Izgovorio UZNEMIRUJUĆE REČI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Happy TV

jezivo!

UŽAS U PROGRAMU UŽIVO: Muškarac iz Kraljeva preti UBISTVOM! Izgovorio UZNEMIRUJUĆE REČI! (VIDEO)

- Nemaju ni dana staža ni jedna ni druga, izbacile su me iz stana... -rekao je na opšte zgražavanje učesnika emisije među kojima je bio i Mladen Radulović, urednik u Kuriru

Objavljeno: 16:27h

Muškarac koji se predstavio kao Miša iz Kraljeva uključio se ovog popodneva uživo u program Happy televizije u kojem je na temu nasilja u porodici izjavio da je imao nameru da ubije ženu i ćerku i da potom ode u policiju i kaže im evo vam sad porodično nasilje.

- Ubio bih ženu, a najrađe bih dete ubio - rekao je muškarac koji tvrdi da su ga žena i ćerka izbacile iz, kako je rekao, rođenog stana koji je on zaradio.

- Nikad ih u životu nisam udario, ja sam spavao kad je došla policija - rekao je i dodao da su ga prijavile za nasilje u porodici. On je u TV programu uživo rekao svoje puno ime i prezime i dodao da je molio da ga prime u starački dom jer posle, kako kaže, izbacivanja iz stana nije mogao sebi da plati sobu.

hepi
foto: Printscreen/Happy TV

- Nemaju ni dana staža ni jedna ni druga, izbacile su me iz stana... -rekao je na opšte zgražavanje učesnika emisije među kojima je bio i Mladen Radulović, urednik u Kuriru.

- Molio sam se da umre na porođaju, ali ne može da ima decu... Ne da onaj odozgo da se skotovi razmnožavaju - rekao je muškarac koji se telefonski uključio u program na opšte zaprepašćenje gostiju u studiju među kojima je bila i doktorka prava koja je rekla da je ovo pretnja ubistvom na koju treba da reaguju nadležni jer je izrečena javno.

hepi
foto: Printscreen/Happy TV

Na pitanje iz studija da li je normalno da celu porodicu ubije zbog stana, on je rekao da nije zbog stana nego zbog nepravde.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.