PREMINUO ZORAN PANIĆ, TUGA!
Foto: Profimedia

CRNE VESTI

PREMINUO ZORAN PANIĆ, TUGA!

Regleri su se podizali, glasovi govorili, vesti se čitale, i neka muzika je išla, ali osećala se na svakom koraku tuga, koja se mogla gotovo opipati

Objavljeno:

U ponedeljak je iznenada, u Sremskoj Mitrovici, u 67. godini preminuo Zoran Panić, dugogodišnji producent Radio Beograda 1. Sahrana je u sredu, na groblju Barunovac u Rumi.

Prve kontakte sa medijskim životom Zoran Panić imao je još davne 1961. godine, kada je postao član Dramske grupe Radio Beograda, pod upravom Bate Miladinovića.

Jedanaest godina kasnije, 1972, već je bio deo ansambla našeg programa, radeći potom na programskim sadržajima i emisijama koje su imale najveću specifičnu težinu, posebnu slušanost i imale status omiljenih kod radijskih poslenika, ali i onih koji su ih pratli s druge strane tranzistora i radio aparata.

Više od četiri decenije života i karijere posvetio je Prvom programu Radio Beograda. Bio je izuzetan producent, od koga su učile generacije novinara i organizatora. Savršeno posvećen svakoj emisiji, besprekorno sarađujući sa celom njenom ekipom, Zoran Panić posao producenta na našim prostorima doveo do savršenstva.

Duga je lista emisija koje je producentski obojio Zoran Panić, ostvavivši neizbrisiv trag u bogatoj profesionalnoj karijeri. Ne manje značajno, odlikovao se i izuzetnim ljudskim vrlinama, šarmirajući uvek dodatno svoje kolege, ali i učesnike emisija na kojima je radio.

Zato je vest o njegovoj smrti na tren utišala kolektiv Radio Beograda. Sve je stalo, osim programa. Panović je otišao u penziju pre dve godine.

Regleri su se podizali, glasovi govorili, vesti se čitale, i neka muzika je išla, ali osećala se na svakom koraku tuga, koja se mogla gotovo opipati. Tako se dešava samo kada odu zaista dobri, čestiti i kvalitetni ljudi.

Zoran Panić, višedecenijski producent Radio Beograda, na svoj poslednji put odlazi u sredu, 2. februara na groblju Barunovac u Rumi.

(Espreso / Rts)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.