I DALJE KILOMETARSKE KOLONE NA GOSTUNU: Evo kada se očekuje NORMALIZACIJA SAOBRAĆAJA, odron će biti SANIRAN (FOTO)
Saobraćaj, Foto: RINA

RADOVI

I DALJE KILOMETARSKE KOLONE NA GOSTUNU: Evo kada se očekuje NORMALIZACIJA SAOBRAĆAJA, odron će biti SANIRAN (FOTO)

„Kada se saobraćaj bude pustio nakon 16 časova, vozila će se naizmenično propuštati, što će biti regulisano saobraćajnom signalizacijom i semaforima“, dodaje Mušanović

Objavljeno:

Četvrti dan od kako se na hiljade kubika zemlje i kamenja survalo na magitralni put u blizini Brodareva i graničnog prelaza Gostun, saobraćaj još uvek nije u potpunosti normalizovan. Ekipe su na terenu i rade na raščišćavanju, ali im posao otežavaju loši vremenski uslovi i sneg koji od noćas pada.

„I dalje se radi na uklanjanju materijala koji se obrušio na kolovoz i blokirao ključnu saobraćajnicu ka Crnoj Gori. Danas je na snazi obustava saobraćaja u vremenu od 8 do 12 časova, kao i od 13 do 16 sati. Vozila će se propuštati jedan sat“ , rekao je za RINU Alen Mušanović iz JP „Putevi Užice“.

1 / 5 Foto: RINA

On ističe da se normalizacija saobraćaja očekuje u popodnevnim satima, kada će odron biti u potpunosti saniran.

„Kada se saobraćaj bude pustio nakon 16 časova, vozila će se naizmenično propuštati, što će biti regulisano saobraćajnom signalizacijom i semaforima“, dodaje Mušanović.

Tokom prethodna tri dana potpune obustave saobraćaja iz pravca Srbije, ali i Crne Gore došlo je do formiranja kilometarskih kolona u kojima stoji na desetine šlepera, čekajući normalizaciju saobraćaja. Pojedini vozači su koristili granični prelaz preko Jabuke.

(Espreso / Rina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.