BUDI I TI NJIHOV RAZLOG ZA OSMEH: Hajde da zajedno ispunimo želje mališanima bez roditeljskog staranja
Ilustracija, Foto: Promo

sjajan projekat

BUDI I TI NJIHOV RAZLOG ZA OSMEH: Hajde da zajedno ispunimo želje mališanima bez roditeljskog staranja

U saradnji sa dečijim ustanovama socijalne zaštite iz cele Srbije, a uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, portal Mondo je pokrenuo projekat kojim ćemo ispuniti njihove praznične želje!

Objavljeno:

Zimski meseci su vreme darivanja, a iza nas su praznici kojima se najmlađi uvek najviše raduju. Okićena jelka ispod koje se nalaze paketići mnogima od nas predstavlja najlepše uspomene iz detinjstva. Ali, ne i za sve. Postoje deca čije praznične želje niko nije ispunio jer možda nije imao ko da ih čuje. Portal Mondo želi da to promenimo, zajedno sa vama, i zato ih je pitao šta bi voleli da dobiju na poklon i pokrenuo projekat MONDO ŽELJA. Mladi bez roditeljskog staranja, kao i svi drugi, zaslužuju radost i ispunjenje prazničnih želja. U domovima gde su smešteni o njihovim životima brinu se svakako sjajni ljudi, ali im je neretko potrebna i pomoć zajednice - nas, pojedinaca koje ispunjava osećaj kada druge učinimo srećnim.

U saradnji sa dečijim ustanovama socijalne zaštite iz cele Srbije, a uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, portal Mondo je pokrenuo projekat kojim ćemo ispuniti njihove praznične želje! Za nas su male i skromne, za njih su velike i čudesne. Sakupljeno je više od 2.500 želja najmlađih iz domova širom Srbije, a ostalo je još 749 želja odnosno 749 dece koja čekaju da dobiju svoj poklon i taj spisak delimo sa vama kako bismo ih zajedno ostvarili.

Neki od njih žele toplu obuću, drugi nešto što će ih razveseliti, a neki samo kesicu bombona. Na stranici projekta pronaći ćete kompletan spisak želja dece, kao i informacije o načinu njihovog ispunjavanja. Odaberite grad, potom ustanovu i želju koju ćete ispuniti i prijavite se da baš vi budete osoba koja će usrećiti neko dete bez roditeljskog staranja poklonom koji želi.

U akciji možete učestvovati i više puta i možete ostati anonimni. Proces prijavljivanja je kratak i jednostavan, a u FAQ sekciji naći ćete odgovore na sva pitanja.

Pridružite se projektu MONDO ŽELJA kako bismo zajedno ulepšali detinjstvo mališanima bez roditeljskog staranja!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.