OGLASILA SE DIREKTORKA POVODOM NASILJA U ŠKOLI O KOM BRUJI SRBIJA: Đak divlja, nastavnica nemoćna, ovo je ISTINA!
Nasilje u školi, Foto: Printscreen/Tik TOk

UŽASNO!

OGLASILA SE DIREKTORKA POVODOM NASILJA U ŠKOLI O KOM BRUJI SRBIJA: Đak divlja, nastavnica nemoćna, ovo je ISTINA!

Snimak je objavljen na društvenoj mreži Tiktok, a potom je krenuo da se širi i drugim kanalima

Objavljeno:

Do objavljivanja na društvenim mrežama škola nije imala uvid ni saznanja o ovom snimku, rekla je direktorka škole.

Snimak stravičnog vandalizma iz srednje škole "Nikola Tesla" u Batočini rapidno se širi društvenim mrežama i šokira sve one koji ga vide.

Na snimku se vidi đak koji prevrće klupu, divlja, radi propadanje i tako ometa nastavu dok ga drugovi bodre, a nastavnica nemoćna pokušava da uvede red i spreči dalje divljanje.

Snimak je objavljen na društvenoj mreži Tiktok, a potom je krenuo da se širi i drugim kanalima.

00:41

Nasilje u Srednjoj školi “Nikola Tesla” u Batočini

Direktorka ove obrazovne ustanove mr Bojana Đorđević za Kurir jerekla da su ovaj video snimili njihovi učenici koji su prošle godine završili četvrti razred.

- Do objavljivanja na društvenim mrežama škola nije imala uvid ni saznanja o ovom snimku. Snimak je objavljen na društvenoj mreži godinu dana nakon što je snimljen u školi, a objavio ga je na svom Tiktok profilu naš bivši učenik. Nastavnica koja se pojavljuje na snimku izjavila je da nije primetila da učenici snimaju, a s obzirom na to da je reč o početku časa i da je brzo uspela da reguliše disciplinu u odeljenju, nije prijavila ovakvo ponašanje - rekla je Đorđevićeva.

Ona je napomenula da se za učenike koji su snimili video i narušavali pravila ponašanja škole vodio pojačan vaspitni rad i vaspitno-disciplinski postupak.

Oni su kažnjeni ukorom odeljenjskog veća i ukorom direktora za povredu zabrane, ali za neke druge situacije koje su prijavljene i u koje je škola imala uvid, navela je direktorka za Kurir.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.