TUGA DO NEBA! Preminula Milica Radulović, imala je samo 31 godinu
Milica Radulović, Foto: Facebook/UG OSMEH

PRETEŠKA VEST

TUGA DO NEBA! Preminula Milica Radulović, imala je samo 31 godinu

Mlada humanitarka je otišla prerano, a vodila je udruženje koje je realizovalo programe pomoći u kući za starije i osobe sa invaliditetom, lične pratioce deteta i program podrške osobama sa mentalnim i intelektualnim teškoćama

Objavljeno: 12:08h

Udruženje građana „Osmeh“ saopštilo je sinoć da ih je zauvek napustila njihova predsednica Milica Radulović u 31. godini života.

Mlada humanitarka je otišla prerano, a vodila je udruženje koje je realizovalo programe pomoći u kući za starije i osobe sa invaliditetom, lične pratioce deteta i program podrške osobama sa mentalnim i intelektualnim teškoćama.

Iz ovog udruženja su sinoć saopštili na društvenim mrežama da je Milica preminula 17. januara.

- Imali smo na ovoj zemlji njen osmeh, njeno srce i njena krila kojima se trudila da nas sve obasja i zakrili. A sada je imamo na nebu kao sjajnu zvezdu, odakle nas posmatra sa smeškom i čuva svojom dobrotom. Ona je bila i ostala naš anđeo, osoba koja je pomerala granice neba, rušila zidove nerazumevanja i gradila jedan bolji svet za sve nas. Neka joj Bog podari rajski mir, a nama neka se smiluje u ovim teškim vremenima - napisali su članovi udruženja.

Tog dana kada je otišla sa ovog sveta, Milica je na svom Fejsbuk profile ostavila status koji slama dušu, a mi ga prenosimo u celosti:

- Svi se mi svakodnevno suočavamo sa situacijama u kojima je naš zadatak da nekog podržimo, zauzmemo stav da li smo ili nismo zainteresovani da učestvujemo u životnoj debati sporta, nauke, politike, života… I svi mi prolazimo kroz proces razmišljanja o donošenju odluka, o formiranju stava, o razgovoru o stavovima, o raspravljanju o stavovima, o svađi čak… sa bližnjima, na internetu, na slavama, posle čašice koja je dosta, ili dve, koje su već malo, kako kaže narod.

Da li mi donosimo te odluke sami, ili ipak postoji ono drugo ja koje nam pomaže? Da li postoji onaj loš, ili dobar policajac, zavisno od toga kako sebe okarakterišete u razgovoru koji ćete obaviti pre svake važne odluke? Da li postoji draga Saveta, vi – Saveta, ali ne skroz vi, nego vaš glas u glavi koji je uvek tu za svesni razgovor i za samo vaše uvo?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.