OD SUTRA U PRODAJI ZBIRKE ZA MALU MATURU: Poznato i koliko će KOŠTATI!
Ilustracija, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

pripreme mogu da počnu

OD SUTRA U PRODAJI ZBIRKE ZA MALU MATURU: Poznato i koliko će KOŠTATI!

Zbirke su na srpskom jeziku i na jezicima nacionalnih manjina, a svaka sadrži po 450 zadataka, raspoređenih na osnovni, srednji i napredni nivo

Objavljeno:

Kako bi učenici osnovnih škola u Srbiji imali dovoljno vremena da se sopstvenim tempom dobro pripreme za polaganje male mature koja im predstoji, zbirke zadataka iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, matematike i za kombinovani test za pripremu osmaka za završni ispit, zajedničko izdanje Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja i "Prosvetnog pregleda", biće u prodaji od sutra.

Zbirke su na srpskom jeziku i na jezicima nacionalnih manjina, a svaka sadrži po 450 zadataka, raspoređenih na osnovni, srednji i napredni nivo.

1 / 4 Foto: Dragan Udovičić

Na kraju publikacija nalaze se rešenja. Ukoliko osmaci budu marljivo vežbali, zbirke im mogu garantovati uspeh na maloj maturi, jer je u izradi zadataka učestvovalo oko stotinu nastavnika iz osnovnih, srednjih škola i sa fakulteta, čime je, navode priređivači publikacija, "osiguran kvalitet u svim traženim elementima". Sve tri zbirke zajedno koštaju 970 dinara.

Pojedinačno, cena zbirke za srpski ili maternji jezik je 400 dinara, za matematiku 290 dinara, a kombinovana zbirka košta 280 dinara.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.