HUMANOST NA DELU: Šapićeva fondacija podržala festival Dance4life, skuplja se novac za lečenje Maria Jurešića! (FOTO)
Foto: Opština Novi Beograd - Konferencija Dance4Life

bravo

HUMANOST NA DELU: Šapićeva fondacija podržala festival Dance4life, skuplja se novac za lečenje Maria Jurešića! (FOTO)

Dvodnevni humanitarni festival okupiće najveće zvezde domaće klupske scene sa namerom da se prikupe sredstva za lečenje Maria Jurešića i kupovinu medicinskih aparata za lečenje obolelih u Srbiji
Objavljeno: 22:01h

Humanitarna fondacija Budi human – Aleksandar Šapić podržala festival

„Dance4Life“ za Maria Jurišića

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osnivač Humanitarne fondacije Budi human, Aleksandar Šapić, prisustvovao je danas na konferenciji za štampu u Skupštini grada Beograda kako bi ispred

fondacije pružio podršku najavljenom festivalu elektronske muzike Dance4Life

koji će biti održan 2. i 3. decembra u Hali 5 Beogradskog sajma u cilju prikuljanja novčanih sredstava za lečenje Maria Jurešića.

Dvodnevni humanitarni festival okupiće najveće zvezde domaće klupske scene sa namerom da se prikupe sredstva za lečenje Maria Jurešića i kupovinu medicinskih aparata za lečenje obolelih u Srbiji.

-Humanitarana fondacija Budi human već više od dve i po godine podržava ovakve i slične akcije. Za Maria je do sada preko naše fondacije stiglo više od 99 hiljada poruka. Taj novac nije odmah na računu jer je neophodno da prođe dva do tri meseca dok operateri nama uplate ta sredstva, a sasvim sam siguran da će za Maria biti prikupljen značajan novac i da će on biti jedan od pobednika – rekao je Aleksandar Šapić.

foto: Opština Novi Beograd - Konferencija Dance4Life

On je istakao da je humanitarni rad jedina tačka oko koje svi treba da se okupe, jer kako je naglasio „humanitarni rad nema svoj kraj“.

-Ovo je početak velike akcije jer kad se bavite humanitarnim radom kraja nema, njime čovek treba da se bavi dok je živ i dok ima priliku da nekome pomaže. Danas pobeđujemo za Maria, sutra za nekog drugog sve dok god budemo imali snage da te male, a ustvari velike pobede, zajednički iznesemo – naglasio je Alksandar Šapić i dodao da se preko Humanitarne fondacije Budi human trenutno prikuplja novac za 80 dece, 40 odraslih, šest udruženja i osam ustanova, kao i da je do sada poslato više od 1,5 miliona SMS poruka i da je kroz fondaciju Budi human prikupljeno više od 2,5 miliona evra.

foto: Opština Novi Beograd - Konferencija Dance4Life

Dvodnevni humanitarni festival najavili su Simona Žikić, organizatorka

festivala i koordinatorka kampanje "Pošto život" , Viktor Savić, organizatorfestivala i osnivač brenda Beat, i Aleksandar Radojčić glumac i organizator festivala.

Jednodnevne karte za festival mogu se nabaviti na blagajni „DD Tickets“, u WinWin poslovnicama i prodajnim mestima Eventima po ceni od 500 dinara. Karte za oba dana festivala koštaju 800 dinara, a sredstva je moguće donirati i slanjem SMS poruke sa sadržajem 188 na broj 3030.

Mario Jurešić boluje od malignog melanoma IV stepena i jedino rešenje za njegovo izlečenje je TIL terapija u Izraelu. Za terapiju je neophodno sakupiti 190.000 evra. Kroz različite akcije po Srbiji u proteklih mesec i po dana sakupljeno je 135.000 evra za Marievo lečenje. Nedostaje još 55.000 evra.

Budimo humani!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.