ALEKSANDAR JE OTAC DVOJE DECE KOME JE POTREBNA NAŠA POMOĆ: Da bi ponovo stao na noge nepohodna je veća suma novca
Aleksandar Milivojević, Foto: Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić

APEL ZA POMOĆ

ALEKSANDAR JE OTAC DVOJE DECE KOME JE POTREBNA NAŠA POMOĆ: Da bi ponovo stao na noge nepohodna je veća suma novca

Aleksandar se otežano kreće, trpi svakodnevne bolove, gubi na težini i oseća sve jaču slabost u nogama i mišićima

Objavljeno:

Aleksandar Milivojević (35) iz Svilajnca, otac dvoje dece kome je potrebna naša pomoć obratio se našoj redakciji i obrazložio svoj problem.

Naime, 2016. godine u KC Kragujevac detaljnom dijagnostikom ustanovljeno je da Aleksandar boluje od Dg. Sclerosis multiplex G35, multipla skleroza - bolest centralnog nervnog sistema gde imuni sistem napada sopstvena tkiva. Oboleli od MS mogu da izgube sposobnost samostalnog hoda ili hoda uopšte.

Aleksandar se otežano kreće, trpi svakodnevne bolove, gubi na težini i oseća sve jaču slabost u nogama i mišićima. Troškovi terapije u inostranstvu prevazilaze njegove finansijske mogućnosti.

U mejlu koji je stigao na adresu portala Espreso, on je detaljno obrazložio svoj problem kao i apel za pomoć koja mu je neophodna, Aleksandrovo obraćanje prenosimo u celosti.

- Obraćm vam se ovim putem u nadi da mi možete pomoći. Zovem se Aleksandar Milivojevic, imam 35 godina, iz Svilajnca. Oženjen sam i imam dvoje dece. 2016. godine mi je postavljena dijagnoza sclerosis multiplex G35 i od tada se lečim u KC Kragujevac. Imam sve većih problema sa kretanjem i ravnotežom što mi onemogućava da radim i zarađujem za svoju porodicu i sebe. Nadu za potpunim stopiranjem napretka bolesti i remisijom simptoma našao sam u Moskvi, na nacionalnom institutu za hematologiju Pirogov, i tretmanu matičnim ćelijama. Problem je cena tretmana koja iznosi 45.000 evra te sam od jula ove godine postao korisnik humanitarne organizacije Budi Human gde prikupljam sredstva za lečenje. Značilo bi mi puno kada bi vi na vasoj stranici objavili ovu moju priču kako bi što više ljudi videlo i pomoglo bar slanjem jedne SMS poruke ili uplatom na dinarski ili devizni račun. - piše u mejlu.

Aleksandar Milivojević
foto: Budi human

Aleksandru možemo pomoći:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1065 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1065 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001131234-86

Uplatom na devizni račun: 160600000113392952 IBAN: RS35160600000113392952 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Bonus video:

00:19

Milica Pavlović o Novaku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.