"POŠTA SRBIJE" SAOPŠTILA DOBRE VESTI: Biće smanjene GUŽVE i ČEKANJA na šalterima
Pošta, Foto: Dado Đilas

obaveštenje

"POŠTA SRBIJE" SAOPŠTILA DOBRE VESTI: Biće smanjene GUŽVE i ČEKANJA na šalterima

- Obaveštavamo korisnike da je zabeležen pojačani priliv korisnika zbog čega se u pojedinim poštama stvaraju duži redovi. S tim u vezi, Zoran Đorđević, v. d. direktora JP „Pošta Srbije” izdao je nalog za hitno sprovođenje aktivnosti na oprimizaciji rada zaposlenih i pružanja usluga.- saopšteno je iz "Pošta Srbije"

Objavljeno:

Budući da su se na pojedinim šalterima "Pošta Srbije" stvarale gužve, Zoran Đorđević, v. d. direktora izdao je nalog za hitno sprovođenje aktivnosti na oprimizaciji rada zaposlenih i pružanja usluga.

- Obaveštavamo korisnike da je zabeležen pojačani priliv korisnika zbog čega se u pojedinim poštama stvaraju duži redovi. S tim u vezi, Zoran Đorđević, v. d. direktora JP „Pošta Srbije” izdao je nalog za hitno sprovođenje aktivnosti na oprimizaciji rada zaposlenih i pružanja usluga.- saopšteno je iz "Pošta Srbije".

1 / 4 Foto: Dado Đilas

- Kako bi se smanjile gužve i čekanje u redovima, direktor Đorđević naložio je da svi zaposleni u poštama, bez obzira na posao koji obavljaju – upravnici pošta, kontrolori, obračunski radnici i zaposleni u stručnim službama, uključe u pružanje usluga korisnicima, kao i da se ovi poslovi obavljaju na svim šalterima, u slučaju potrebe. Upravnici pošta dužni su da obezbede ovakvo postupanje.

Korisnike koji imaju primedbu na dužinu trajanja usluge i čekanje ili uoče odstupanja u pružanju usluga na način koji je definisan ovim obaveštenjem, ili pak primete veće gužve i redove u pojedinim poslovnicama, pozivamo da problem prijave mejlom na adresu contact@posta.rs.- navodi se u saopštenju.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.