U Moravičkom okrugu duplo više zaraženih korona virusom nego prethodnog dana
Hitna pomoć, Foto: RINA

opasno

U Moravičkom okrugu duplo više zaraženih korona virusom nego prethodnog dana

Na kovid odeljenjima čačanske bolnice trenutno se leči 15 pacijenata, isto koliko i prethodnog dana, a tri pacijenta su u teškom stanju od kojih je jedan na respiratoru

Objavljeno:

U Moravičkom okrugu je u prethodna 24 sata korona virus potvrdjen kod 387 osoba od 1.031 testirane, što je skoro duplo više nego prethodnog dana, a jedna osoba iz Čačka (69) je preminula od posledica infekcije.

Za 24 sata korona virus potvrdjen je kod 174 osobe iz Čačka, 83 iz Gornjeg Milanovca, 78 iz Ivanjice i 52 osobe iz Lučana, rečeno je agenciji Beta u čačanskom Zavodu za javno zdravlje.

Na kovid odeljenjima čačanske bolnice trenutno se leči 15 pacijenata, isto koliko i prethodnog dana, a tri pacijenta su u teškom stanju od kojih je jedan na respiratoru.

Prema nezvaničnim podacima na kovid odeljenjima čačanske bolnice, od sredine jula do danas, preminula su 283 pacijenta iz Moravičkog okruga - 204 iz Čačka, 42 iz Ivanjice, 33 iz Lučana i četiri iz Gornjeg Milanovca.

Za 24 sata u Čačku je protiv korona virusa vakcinisano 100 osoba, od kojih je osam primilo prvu dozu, 23 je revakcinisano, a 69 osoba je primilo treću dozu vakcine.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.